Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Důchodci jsou placeni z eráru, těm se může přidat. Zaměstnanci jsou placeni z jeho peněz . Aby mu zbylo víc , platí je málo.

3 0
možnosti

Tak docela by mě zajímalo, kolik teda berou zdejší nebozí administrátoři (coby rovněž zaměstnanci Agrofertu), když tento článek vypíchli do rubriky Zaujalo nás. :-)

3 1
možnosti

Andrej Babiš rád bojuje za důchodce, pokud je nemusí platit ze svého. :-)

13 0
možnosti

Názorně vám tím ukazuje, jak dovede šetřit, aby u nás nebyla inflace a nebylo do oběhu puštěno moc peněz !

;-D

1 1
možnosti
Foto

Na politika docela dobré, alespoň něco. Například pan Miroslav Kalousek nic takového žádnému dělníkovi nenabízí.

1 13
možnosti

Co to je dneska za politiky, že nenabízí dělníkům práci.

1 0
možnosti

Práce vhodná pro cizince, čtu v inzerátu. Jeho lidumilství nezná hranic. ;-D

13 0
možnosti

proste lidumil

karma za text

12 0
možnosti

Tvl. Tady někdo hltá Fórum24 ....

https://www.easy-prace.cz/volne-misto/zpracovatel-masa-ryb-morskych-plodu/851743

Ing. Aleš Havlůj, není to ODSák? Ryby tedy smrdí určitě. Jak víte, že to smrdí u Babiše?

2 7
možnosti

mate recht!

to co delal, dela a bude delat Babis bude vzdy ve vůni...

4 1
možnosti

Čemu se divíte, zaměstnanci potravinářský firem nepatří mezi štastlivce, kam se řadí páni učitelé, kterým zákon garantuje pohádkový, odvedeným výkonem nepodložený příjem na úrovni 1,3násobku průměrné mzdy. 😂😂😂😂😂😂

6 2
možnosti

Dokázali by podporovatelé AB odpovědět na prostou otázku? "V čem vlastně spočívá jeho přínos pro ČR? V rovině politické- bez reforem. Na co po 8 letech vlastně navazovat? Důchodová, jako neuvěřitelnost - Pohrdání vlastními sliby!

Ekonomický přínos? TRVALE, roky absentuje mezi TOP 20 plátců daní. Klasika optimalizace, až do úrovně podezřelosti - Reklamy na Čapím hnízdě. K tomu mega dotace, spornost - viz linka Toustového chleba. Úžasnost, kdy prostý dělník sponzoruje svého Oligarchu. Systém total zvrácený. Na straně jedné jsou nabízeny směšné mzdy - na druhé perpetum . Vyšší objem dotací - jako odevzdané daně. Tak potřebné pro DÚCHODY a Veřejné služby. Vše jištěno Státním aparátem. Odpouštění pokut. Skandál s Prechezou - ministr ŽP Brabec kolosu odpustil. Neuvěřitelné, firma ochráněna - stát opět bez příjmu ...

Lze najít postup legendárního Bati. Jeho neuvěřitelně propracované systémy. Na 1 máje se ozývá - "Nechť žije KSČ", ve Zlíně? "Nechť žije Baťa". Jak směšné, nazývat Velkouzenáře novodobým Baťovcem! Bojovníkem za ČR a nyní ochránce důchodců. Andrej? Nekvalitní kamna. Obrovská spotřeba dřeva, málo hřejí a dýmu v chalupě plno . V čem je jeho přínos? Děkuji ... :-)

15 0
možnosti

Přínos Babiše je určitě v tom, že máte o čem psát....koho jiného byste kopal do kotníku...Bendu co v životě nedělal, Svobodu a jeho x funkcí, vládu, kde nedokážu vyjmenovat sní všechny ministry, " pravdomluvneho" Jurečku, který v prosinci ani náhodou netušil jaká bude inflace v lednu? Nebe pro Vás je Babiš a ANO to jediné a pravé.... ještě že je máte... teď když druhý záchytný bod odchází...Zeman...

3 9
možnosti

Jednak jak píše už pan Kozel je ten inzerát hrubě neaktuální , a na druhé straně, on někdo nutí ty lidi tam pracovat? Nezaměstnanost je minimální, navíc neustále slyšíme, jak si každý může najít lepší práci, tak o co jde? Nabídka poptávka, základ kapitalismu.

Babiš nebojuje za důchodce, bojuje za voliče, podezírat ho z nějakého sociálního cítění je nesmysl. To ovšem dělají všichni politici, takže na tom nevidím celkem nic špatného.

4 3
možnosti
Foto

Pan Kozel nepíše, že ten inzerát je hrubě neaktuální. Pan Kozel se domnívá, že je neaktuální. A to je rozdíl, pane Jezeku.

3 0
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik