Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Podle informací je vysoce pravděpodobné, že to Hamáček chtěl udělat a že z toho vycouval. Také je vysoce pravděpodobné, že to budou hrát do autu, protože tohle by socany už úplně potopilo. Koukal jsem, že už i Paroubek nastoupil do služeb a někde výše píše své bláboly. Vám R^ a karma.R^

3 0
možnosti

Absolutni souhlas R^

1 0
možnosti

vážně by příčetný politik chtěl vyměnit s Rusy mlčení za milion sputniků, které nejsou certifikovány a vzali by si je komunisti a dementi? A být tak vydíratelný Putinem? To je tak blbý, že to musel vymyslet někdo jako Ovčáček.

1 0
možnosti
Foto

no, Hamáček už delší dobu moc příčetný není:-P

5 0
možnosti

Názor a soud rychle a zhurta.....hezky česky.

Bude karma, bude karma, hej, hej, hej!

1 0
možnosti

Moc Hamáčkovi nevěřím. Všichni účastníci toho jednání nechtějí jeho obsah komentovat, ale nikdo z nich neřekl, že to, co zveřejnil Seznam.zprávy n e n í pravda. Tímto prostým tvrzením by nic z obsahu jednání neprozradili, a přitom by bylo jasno. Pokud se nechtějí vyjádřit ani v tomto smyslu, vychází mi z toho jedině to, že nechtějí být za l h á ř e, kdyby se to někdy provalilo, žádný jiný důvod jejich mlčení nevidím.

1 0
možnosti

Mně to příjde příliš šílené i na Hamáčka, o kterém se ví, že by za podrbání za oušky od Miloše Zemanna udělal cokoliv. Ví, jak to v politice chodí, Rusové by ho měli navždy v hrsti. Navíc Kroupa je známý tím, že si umí věci "domýšlet" bez důkazů a vydává to za potvrzené zprávy...

Na druhou stranu ty kraviny, co Hamáček kolem cesty poté šířil jsou fakt ubohé, a to chlubení, že by chtěl summit Biden - Putin v Praze taky působí podezřele - jakoby měl nějaké páky...

Každopádně asi dostává, co zaslouží, celá ta jeho cesta do Moskvy smrdí tak jako tak a on jen mlží a vypráví bláboly o maskovací akci.

2 0
možnosti
Foto

Hamáček sice popírá, ale nedivil bych se, kdyby to byla pravda. Nicméně už nikdo ze zúčastněných nepopírá, že za Vrbětice mohou Rusové, nebo nikdo netvrdí, že je více vyšetřovacích verzí.

2 0
možnosti

Zasloužená karma R^:-)

3 0
možnosti

A70l66e72š 82N20o38v23á69k

4. 5. 2021 11:36

že to bude fraška, to bylo jasné od začátku...ale že se obrátí proti Hamáčkovi, to je docela pěkné překvapení...:-)

1 1
možnosti

Tak ptejme se, komu to slouží? Milošovi a Rusům - sestřelit vládu, dosadit vlastní a rozjet sputniky a Dukovany...uvidíme za měsíc.

0 1
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik