Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VR

Tak Nohavicu bych v tomto případě raději nechal stranou. Stačí si jen vzpomenout, jak se prsil, když mu Putin připínal ruský metál!

3 3
možnosti
FL

Zrovna ten Nohavica byl agentem STB a zrovna na pozici, kde udávají lidé. Na rozdíl od Babiše který donášel informace ze zahraničí. Ta konspirační teorie , že Hamáček jel vyjednat Sputnik se mi moc věrohodná nazdá, protože než by ho Rusko dodalo, tak už máme dostatek schválených vakcín

2 0
možnosti
Foto

To je přece úplně jedno, hlavně, že je splněno přání Zemana.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
15 0
možnosti
AM

A42d74a42m 42M15a37l61ý

4. 5. 2021 10:37

To se bude blbě obhajovovat

0 0
možnosti
JV

Havránku, jste zase první R^ Sice hodně uspěchané ale stihl jste to. Vás by si měla vzít do týmu Slonková. Pro vás žádné možná, údajně, asi nebo třeba neplatí.

1 13
možnosti
RK

Stačí si přečíst původní článek na seznamu a nečerpat jen z i heute, který to neumí ani opsat. Cituji:

Seznam Zprávy však mluvily s většinou účastníků jednání v Hamáčkově ministerské kanceláři. Popsali, co se ve čtvrtek večer 15. dubna odehrálo.

7 0
možnosti
VB

Poněkud v té "senzační" informaci nesedí tvrzení, že "dvojitý agent Hamáček" chtěl také za Vrbětice vyměnit dialog Moskva - Biden, obávám se, že v tomhle to kremelská informace přepískla, tomu by neuvěřilo ani dítě z mateř. školky; Biden by takovou záležitost určitě nedelegoval na problematickou ČR s divným prezidentem atd.

5 1
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik