Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Cituji: "Bez všudepřítomné politiky a se skvěle fungující organizací!" Žádná dosavadní olympiáda nebyla tolik zpolitizovaná jako tato.

Ta šaškárna s OSR nemá v dějinách sportu obdoby.

0 2
možnosti

Zařízení "skvěle připravené olympiády" by měla být životaschopná i v budoucnu. Proběhly tady docela hrůzné obrázky jak dopadl jejich známý lyžařský areál Goseong. Prý Jihokorejci nelyžují. Jak to dopadlo v Soči, Riu, Athénách ...?

0 0
možnosti
Foto

Ideální by bylo zrušit daně, aby každý mohl přispívat na to na co ho baví. Debaty, jak rozdělit uloupené prostředky, jsou svým způsobem nemravné, protože počítají s tou prvotní loupeží.

1 1
možnosti

Z vás vždycky vypadne nějaká perla, je na vás spolehnutí.;-D

2 1
možnosti

Souhlas, jen s tou politikou nesouhlas. Co ještě by mohlo být více politického, než účast sportovců ze Severní Koreje (kteří se nekvalifikovali) a postih Ruska (ať už zasloužený nebo ne, je to politikum) ?

1 0
možnosti

Tím myslím, že pár sportovců či spíše účastníků ze Severní Korei muselo nastoupit, to je daň rozdělení. Jen asi po návratu když skončili na posledních místech nebudou asi mít ty top podmínky k tréninku.

0 0
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik