Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

Tak zrovna fanoušci Plzně v téhle sezóně o VARu moc polemizovat nemůžou. N

6 3
možnosti
JH

Tak hlavně, že si pisálek kopnul do Slávie. Jeho jednostranný výklad je opravdu trapný. Včerejší zápas SKS s Baníkem, červená ani náhodou, ale gól také být neměl, kvůli tomu faulu, o tom žádná, ale jak psal kolega, situace z 60 minuty a neodpískaná penalta pro SKS se asi autorovi nehodila do narativu protěžování SKS. Těch chyb je opravdu hodně a komise by to měla řešit, ale co si budeme povídat, jednou je to ruka, pak stejná situace není a záleží jen na rozhodčím jestli to pískne nebo ne a to je špatně. Zjednodušit pravidla, rozhodčí maximálně vzdělat a při pochybení odstavit a pokud by pochybil VAR tak flastr min 2x delší než u hlavního rozhodčího, neboť má na rozhodnutí o hodně více času a může si situaci pustit několikrát.

6 10
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 2
možnosti
MP

Jako Duklákovi jsou mi ty výsledky celkem jedno. Ale přeci jen:

Bohemka schytala debakl a měla by se zamyslet sama nad sebou. Její nářek plný "neskutečných podmínkových vět" je k smíchu.

Chorý je opravdu "chorý", měl jít okamžitě ven. Neměl zájem hrát, ale ublížit. Je jasně vidět, že se nejdřív podíval, pak udeřil.

Olayinka zřejmě fauloval, nicméně Baník a jeho podporovatelé jaksi přehlédli, že v 60. minutě byl v pokutovém území stažen Oscar - jasný faul, mohla být klidně penalta. Takže poškozeny se mohou cítit obě mužstva.

6 0
možnosti
MP

Naopak zcela oprávněně si může stěžovat Slovácko na zářez ukrajinskými, resp. gruzínskými sudími. A nebyla "kapr liga", nýbrž konferenční liga :-).

2 0
možnosti
JZ

Zasloužená smutná karma :-(

1 3
možnosti
JH

bohužel za tu jednostrannost karma ani náhodou

3 2
možnosti
Foto

Je to hrůza... já se na VAR těšil, ale dopadlo to u nás tradičně... blbě.

10 1
možnosti
VH

Souhlas a říkám si, jak to bylo krásné bez něj.

1 2
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik