Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P60e66t95r 45B16u31r14i84a89n

8. 11. 2021 11:57

Ještě bych zmínil jeho nehoráznost, když si dovolil citovat Karla Kryla a dělat ze sebe demokrata a bojovníka proti útlaku.

Všichni víme, že v době, kdy byl K.K. nucen emigrovat a na dálku se loučil se svými rodiči, které už nikdy neviděl, Zeman chodil pilně na schůze KSČ kolem demonstrujících se zakrvavenými vlajkami.

Stalo se módou a je navýsost odporné, že právě staří členové KSČ se po revoluci oháněj Krylem jako plácačkou na mouchy. A přitom ještě v době jeho emigrace by klidně podepsali hromadný všelidový souhlas s monstrákem s jeho příbuznými

15 3
možnosti
RK

Přesně tak. Krylem se tu často ohání diskutéři adorující estébáka a jeho koalici s komunisty. Chucpe.

11 2
možnosti

R^

Také doufám, že se Češi probudí, a budou chtít, aby je reprezentoval člověk slušný, čestný, spravedlivý, lidský, pravdomluvný a skutečný liberální demokrat!

Doufám, že opět nepřeváží hulváti s alternativním myšlením pod tlakem ruské tajné služby! Musíme usilovat o občanskou svobodu v pravdě a úctě k druhému člověku. Pak se bát o dobrou reprezentaci nebudeme muset!

:-)

10 0
možnosti
JN

J14o38s26e33f 70N55i75k30l

8. 11. 2021 11:50

„Mám pocit, že Zeman už zesnul, ale jeho okolí mu to ještě neřeklo. "

Halík

8 3
možnosti
JN

J68o41s73e29f 32N24i47k69l

8. 11. 2021 11:53

Tak pardon, už to tady jednou je od p. Valíkové...

3 2
možnosti
Foto

R^ Zeman je človek jistě velmi nemocný, ale má- li přesto dost sil na páchání špinavostí, není důvod kolem něho chodit po špičkách a zaklínat se respektem k nemocnému člověku. Takový postoj může budit dojem křesťanského člověčenství, ale je to jen svatouškovské pokrytectví. Zvláště, když již proslul mnohaletým škůdcovstvím.

15 3
možnosti
Foto

Halík se o Zemanovi, tedy o prezidentovy, nelichotivě vyjadřoval o tom není sporu. Výrok s úsměškem směřující na Zemana ve chvíli hospitalizace člověka v nemocnici je za hranou. To by se každého člověka prostě dotklo

9 2
možnosti
Foto

7.10. - před hospitalizací 10. 10. , Halík tedy nemohl vědět, že Zeman si půjde zase poležet. Bylo jen známo, že je to doporučováno (5.10.)

6 1
možnosti
Foto

Tak znovu. Tady je rozhovor s prezidentem:

https://www.stream.cz/...257

Tady je rozhovor z televize Prima, na němž moderátor hovoří s V. Cílkem a T. Halíkem (zadejte do prohlížeče):

https://cnn.iprima.cz/halik-o-zemanovi-je-zavisly-na-alkoholu-a-nikotinu-hrad-spekulace-dlouhodobe-odmita-35207?fbclid=IwAR3f9gXTdspygyPGdeLh5mo_TKGarLpkxHYG4SdB3LKDnIyzLKTsa4Fts8I

Zaznělo v něm i souvětí profesora Halíka:

"Mám dlouho dojem, že ten člověk (Zeman) už zesnul, ale okolí mu to ještě neřeklo."

Obrázek nechť si udělá každý sám. Je třeba pracovat s prameny. Pěkný den.

6 4
možnosti
Foto

Pokud by zemřel fyzicky, jistě by neslyšel co mu říká jeho okolí.:-) O fyzickou smrt tedy nešlo. Duchovně a jako prezident už je Zeman pro velkou část společnosti mrtvý dávno. Jak víte profesor Halík je i světově uznávaný spisovatel a dobře ví jaká slova volit. Další lidé je mají potřebu překrucovat a lhát....

10 2
možnosti
Foto

Jeho prohlášení, tolik podobné těm mnoha předchozím, potvrzuje, že se náš prezident vrací k normálu. Halík pronesl v jakési nekřesťanské nadsázce, že prezident je mrtev. Sám bych to o nikom takto neřekl a to nejsem duchovní. Příčilo by se mi, o někom mluvit jako o mrtvém, dokud je naživu. Halík se svým výrokem připodobnil Zemanovi, který také rád říká nedomyšlené výroky.

6 0
možnosti
Foto

Karma. Ležák ze sondou do žaludku a smrtí na jazyku a stejně bude lhát do posledního dechu. V tom posledním rozhovoru lže o svém zdravotním stavu i sám sobě. Chudák, kterého potřebuje už jen Mynářova parta k udržení svých koryt. Jako prezident už je nepoužitelný....

10 6
možnosti
Foto

Měl byste se mírnit, stejně jako se měl víc kontrolovat i Halík.

7 2
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik