Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Válková neválková. Tady jde o to, že se měří dvojím metrem. Kovaným komunistům z krutých padesátých let se všechno odpouští, protože protože "prohlédli" a najednou takový křik za něco, co ve skutečnosti dělali skoro všichni. Bývalý komunista v ČT taky nevadí.

3 0
možnosti

Bývalý komunista, díky tomu za jakou stranu nyní kope ČT, samozřejmě taky nevadí. To je hodný komunista.

2 0
možnosti

:-)........uvedl jsem už u pana Vracovského, rád to udělám znovu!

Wikipedie......:-).........Wikipedie.........Vystudovala Právnickou fakultu UK v Praze, kde v oboru trestní právo získala kandidaturu věd. V letech 1975–1988 působila jako vědecká pracovnice Výzkumného ústavu kriminologického a poté až do roku 1993 Ústavu státu a práva ČSAV.

Nehodí se, tak se ledacos vytáhne, aniž by se někdo obtěžoval zjistit skutečnost ! ;-D;-D;-D

3 3
možnosti

Tatáž Wikipedie: "Před rokem 1989 byla řadovou členkou Komunistické strany Československa." Rozumějte - až do roku 1989 byla členkou KSČ. Tedy ne v druhé polovině 60. let, jako většina disentů, ale až do roku 1989.:-/

4 0
možnosti
Foto

S odpuštěním - stará bába - že si nedá pokoj !!! Dvacet let +- komunistka , právnička a NEVĚDĚLA o pronásledování disidentů , zneužívání paragrafů proti nim. Buď lže a nebo je opravdu hloupá.

Obě alternativy naprosto vylučují její jmenování ombudsmankou , v parlamentu si múže sednout do jedné lavice s tou komunistickou mlátičkou doktorem /sic/ Ondráčkem.

Jsou to věci na tom božím světě.:-/

12 3
možnosti

Nejdřív ji to musí někdo dokázat.

2 2
možnosti
Foto

J80a47n 19P62e59c83h47a

9. 1. 2020 17:49

Válková je pro mne silně nesympatická osoba bez vlastní sebeúcty, což se projevuje tím, jak stále hájí Babiše i po tom, co ji vyhodil z vlády.

7 3
možnosti

No, jestli je přesvědčena o Babišově nevině, tak je jí spíše ke cti, že ho hájí i poté, co ji vypoklonkoval z vlády.

I kdybychom se my dva (tedy vy a já) hádali jako vzteklí psi, tak byste se mě měl zastat ve chvíli, kdy byste byl přesvědčen, že v příslušné záležitosti nemám žádnou vinu.

V tu chvíli se nemluví o tom, že mě nemůžete ani cítit, nýbrž o tom, zda přichází v úvahu, že jsem v pondělí v sedm večer vykradl byt pana Nováka. A vy na beton víte, že jsem to nemohl být, protože právě v těch sedm večer v pondělí jsem se s Vámi hádal, byl jsem na vás sprostý, byl jsem sprostý i na vaši manželku, chtěl jsem jí nafackovat a musel jste ji i se svým synem proti mně bránit a pohrozit mi, že jestli se to bude ještě jednou opakovat, tak příště už na mne zavoláte policii.

Ale pokud jste čestný člověk, tak mi to alibi poskytnete i navzdory tomu všemu, protože teď je řeč o tom trestném činu spáchaném na majetku pana Nováka a o ničem jiném.

To není nedostatek sebeúcty z vaší strany, to je naopak síla charakteru. Slaboch by se mi pomstil tím, že by mi to alibi nepotvrdil. Silný charakter mi to alibi potvrdí, i když na mne bude mít oprávněnou zlost.

3 0
možnosti

J16i57r15i 43B50o21r

9. 1. 2020 17:32

Válková nevěděla kdo je Urválek,Babiš nevěděl že byly nějaké výjezdní doložky,sakra to tam ale máme chytré lidi.;-(

12 2
možnosti
Foto

Víte, pokud jste měl diplomatický pas, tak jste výjezdní doložku nepotřeboval. A vůbec jste si nemusel uvědomovat, že existuje něco takového. Házel jste to za hlavu.

3 0
možnosti

Jak lehce se vyrábí kauza, když je společenská poptávka......;-D

6 4
možnosti
Foto

Vás měl dostat Urválek do spárů, pokud byste to přežil, možná byste teď nepsal takové nejapnosti. Rv

2 2
možnosti

Paní Válková se narodila v roce 1951, tak v těch sedmdesátých létech by la začínající právničkou a jak bývá u právníků zvykem, pracují po ukončení vysoké školy pod vedením starších a zkušených právníků a trvá nějaký čas, než začnou pracovat samostatně; supervizora mají, podle specializace, někdy docela dlouho (stejně jako lékaři). Pokud se sešla na jednom pracovišti s panem Urválkem, byl to v té době nejspíše už pracující důchodce a nemyslím, že by spolu kuli pikle a ona vytvářela, jako začínající právnička, zákony proti disidentům, k tomu by ji asi samotnou nepustili, i komunisti se snažili dělat zákony dokonalé. Celé mi to připomíná nějaký podobný fígl, jako čapák - hlavně, že je živo! A paní Němcová z ODS zase může moralizovat.:-/

4 8
možnosti

P93e14t50r 42Č42e33j43k75a

9. 1. 2020 17:09

Zrovna ta vámi chybně ocitovaná věta, kterou zmiňujete, platí s drobným vypuštěním i dneska - protože má obecnou platnost. Co si jinak myslíte, že je smyslem výkonu trestu odnětí svobody? Ten trest má vždy dvě roviny - ochranu společnosti a předpokládanou nápravu pachatele. Jediné, co se oproti tehdejší době změnilo, že nežijeme v socialistické společnosti a v socialistickém státě, takže tu neplatí socialistický právní řád a pravidla socialistického soužití - což je ovšem pouze konstatace dobového faktu dané doby.

Když napíšete obecně platnou konstataci typu "voda v socialistickém státě je mokrá", tak to podle vás říká něco o vztahu autora k minulému režimu? ;-)

6 1
možnosti

P56e69t26r 31Č25e96j50k26a

9. 1. 2020 17:19

Jinak ještě dodávám, že pokud nějaký právní nástroj má dle svého účelu nějak sloužit a je k něčemu zneužit, tak tím, že popíšu účel toho právního nástroje přece neschvaluju jeho zneužité užití! Pokud tenhle princip aplikujete ad absurdum, tak disidenti byli zavíráni do vězení - zrušme vězení a opovažme se vězení považovat za dobrý nástroj k popírání kriminality, protože v ten moment nás někdo osočí, že schvalujeme to, že tento institut byl zneužíván..... Je to mediální humus....

4 1
možnosti

J94i90ř56í 87F13o83g73e25l

9. 1. 2020 16:42

Namísto éééŠabatové bude i patník u silnice.

5 2
možnosti
Foto

paní Válková jistě nic netušila protože byla mladá, rodiče ji nutili,....nebo jak to Prchal objasní

8 4
možnosti
Foto

nebo by namítl, že Urválek spáchal r.1979 sebevraždu, patrně v důsledku spolupráce s Válkovou ;-)

4 1
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik