Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Prezidentka Čaputová tímto vyznamenáním dává jasně najevo, že komunisty považuje za sprosté vrahy, at se to někomu líbí ,nebo ne.

3 0
možnosti
JV

R^

Co za kontrast k tomu českému, neotesovaném dědovi .

4 2
možnosti
MV

Taky jsem měl radost. Radost, která se nedostavila ani u projevu Zemana, ani při projevu premiéra.

6 0
možnosti
Foto

Kdyby Zemanův nebo Babišův projev přednesla presidentka Čaputová, to byste byl radostí bez sebe.

0 1
možnosti
Foto

Nejenom toto gesto prezidentky Čaputové znamená přihlášení se k faktu, že máme spolu společné dějiny. Že jsme si v nich nejenom ubližovali, ale také prospívali. Že paní Horáková bojovala i za Slováky.

3 0
možnosti
ZZ

vlezl jsem sem teprve nedávno, dneska vím, že kdybych začal popliváním zemana, putina ruska a číny, naopak vychválil havla, mináře, gretu a čaputovou,tak mě zdejší VIP skupina pochválí a jsem na "na správné straně barikády", i když i oni ví, že havel nebyl žádné terno a to co na něj postupem času vylezlo je k zblití, čaputová se prezidentkou nestala pro své kvality, kde nic není, není co brát, i soroš veřejně přiznal, že ho to stálo balík, a nevidím důvod, proč by neplatil dále ty, co jí píšou projevy, to samé sitroufnu tvrdit o minářovi, rusko a čína jsou největší země a ekonomiky na světě a jako takové mají své specifika týkající se vedení, něco jiného je spravovat vesnici. Vymezovat se proti nim je jako ve filmové pohádce "Myš, která řvala", taky k smíchu

6 5
možnosti
JV

Tak zase rychle vylez a jdi do tvého Sputniku a Parlamentních listů .

5 3
možnosti
ZZ

tak to je čiré zoufalství

0 7
možnosti
Foto

Neměl byste zamlčovat, že prezidentka Čaputová vyznamenala paní Horákovou, protože je od pádu komunistickej totality v Novembri 1989 považovaná za symbol protikomunistického odboja a odporu.

0 2
možnosti
FL

V roce 1991 prezident Václav Havel udělil Miladě Horákové Řád Tomáše Garrigua Masaryka, v r. 2007 byla in memoriam obdarována Záslužným křížem ministryně obrany, což je jedno z nejvyšších armádních vyznamenání. Slováci až teprve teď, jsou za námi stále ještě hodně pozadu

4 1
možnosti
LU

Jedno z najvyšších, nie najvyššie.

Čaputová je prezidentkou pár mesiacov, prvý krát udeľovala vyznamenania. pani Horákovej udelila najvyššie možné slovenské vyznamenanie.

5 0
možnosti
JU

Ocenění pro Horákovou je samozřejmě fajn, ale co nechápu je ta adorace Čaputové. Co tak záslužného udělala? Přijde mi to jako by Franta zachránil Honzovi život, Aleš by Frantu za to ocenil a všichni by obdivovali Aleše za to, že dal cenu Frantovi. Jako jo, fajn, ale být z toho takhle na větvi...:-)

18 4
možnosti
PK

je to hezká žena,to mnohým stačí .....

4 2
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik