Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Mistryně světa v podávání žalob opět nezklamala. Nicméně absolutně nepochybuji o tom, že hlavní prsty v těch jejich směšných žalobách má někdo jiný a asi nebude těžké uhádnout kdo.

4 0
možnosti
VD

Helenka jen nepochopila, že časy se mění... Za socialismu byla jednou z pár vyvolených celebrit, po revoluci se ztratila v záplavě nových hvězd a hvězdiček a patrně to nikdy nerozdýchala. Vyjádření bulváru o "zpěvaččce za zenitem" není určitě nic pěkného a ani příjemného, na druhé straně podobnými vyjádřeními (a neskonale drsnějšími) se to dnes jen hemží... Nemusíme s tím souhlasit, ale tak to je. A onen konkrétní výrok byl v podstatě ještě velice decentní, prostě normální kritika. A "Helenka", kterou jsem měl kdysi jako zpěvačku rád, se mi s jejími soudními avantýrami docela zprotivila. Možná by mohla zapřemýšlet, jestli tím neškodí jen sama sobě.

11 0
možnosti

No jo...ale HV je přece národní poklad:-)) Ten za zenitem zřejmě není.

4 0
možnosti

Ta je za zenitem už dávno.:-)R^

Za Helenko by měla být čárka, takto to vypadá jako HelenkoBlesk.

0 0
možnosti
PK

Spiritual nekončí, mám je nahrané a tak skončí až se mnou:-)R^

4 0
možnosti
JL

50 000? Tak to má asi na šminky.

2 0
možnosti
VF

Tak toto je také na žalobu. Šminky za pouhých 50.000 jsou jen pro socky.;-€

9 0
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik