Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Sice neznám ty konkrétní příspěvky, ale každý má právo na subjektivní vzpomínky, nejde tedy o falšování historie, ale toliko výsostně subjektivní vzpomínky na nějakou událost, která se odehrála.

Na jedné VŠ ještě někdy v polovině 50. let dělal prý údajně jeden učitel pokus: vtrhl do semináře s pistolí.

Pak vyzval účastníky semináře, aby mu popsali, co se vlastně stalo. Každý to popsal jinak.

3 3
možnosti
Foto

Přesně tak. Stačí nechat pár lidem přečíst např. zákon o EET. A to by v tom byl čert, aby ho alespoň jeden člověk pochopil jinak, nebo ho vůbec NEpochopil! Že, pane Řezníku?

Nicméně nejvíce mě zaráží, že ti, kteří jasně danou věc či situaci pochopí zcela evidentně špatně, mají největší potřebu se k tomu vyjadřovat.

5 0
možnosti

Ta petice je zbytečná. Měl by to být apel na někoho, kdo má svědomí. Ale to svazáček Plesl nemá. To je podřadný pisálek, který se rozhodl sloužit moci. Za komunistů by byl zcela oddaný totalitnímu režimu, teď je zcela oddaný Babišovi. Podle toho vypadá MAFRA. Apelem na jeho svědomí nelze dosáhnout vůbec ničeho. Je třeba prostě brát vydavatelství MAFRA jako svého druhu Haló Noviny. Nikoli seriózní tisk, ale redakci pisálků, která slouží politickým zájmům majitele. Kdo měl svědomí, už dávno z této redakce odešel. Zůstávají pouze kariéristé beze svědomí. Na ně nemá cenu apelovat. Prostě je třeba s tímto padlým vydavatelstvím skoncovat.

8 8
možnosti
Foto

Citované prohlášení je jednoznačné a prostřednictvím tohoto vzkazu bych mu rád poslal velkou karmu. V něm citované výroky "zaručeně zcela rozhodujících osobností listopadu 1989" vypadají spíše jako dehonestační plivance z dílny úplně protikladné tehdejšímu studentskému hnutí a celkovému občanskému odporu proti režimu.

Vám karma za článek, pane Havránku, děkuji. To prohlášení s dovolením předám dál.

11 0
možnosti
LH

Tak proč tu píšete?

2 3
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik