Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Omelko, k Vašemu příspěvku na konci: Smlouvy se mají dodržovat, to jistě máte pravdu, ale je potřeba se dívat na soupeře, v jaké je kondici. Pokud má ČSSD zaplatit +-půl miliardy za (a teď co, pokutu za rychlost, nebo za něco takového, nevím k čemu to přirovnat, je to soukromoprávní spor), tak je to smrt té poltické strany. Takže ta otázka zní: Chceme, aby ČSSD dál existovala, nebo ne? - - - V téhle republice je skoro milion lidí v exekuci (taky zásluhou vykuků z ČSSD, ne že ne), znám mnoho takových, kteří si kvůli dluhům sáhli na život (+ mnoho, kteří stresem onemocněli a umřeli). Je to v pořádku? Podle vaší logiky je, protože: Smlouvy se mají dodržovat! /Jinak, já mám takový pocit, že panu Altnerovi Zeman a jeho chlapci něco naslibovali, on pro ně v ochotě dělal a ještě jim to financoval, a Zeman a spol. pak na něj udělali dlouhý nos. Chudáka pana Altnera pak ten stres stál život. Takhle obyčejně to z venku vypadá....... Bohužel, před Bohem jsme si rovni, ale dobré skutky vždy budou po zásluze potrestány.../ Každopádně Vás zdravím, ať o tom všem jen diskutujeme a nic takového nás a naše blízké nepotká!

0 1
možnosti
VM

Je třeba dokladovat výkaz práce s počtem odpracovaných hodin, včetně jejich náplně. To si přece každý advokat vede, že.

0 1
možnosti
BV

Pane Malý.

u smluvních odměn stanovených procentem ze získaného majetku to naše legislatina nevyžaduje

7 0
možnosti
MB

Neuzavřít případ po 19 letech je strašné. O to více, že se jedná o Vládní stranu a praotec potíží si lebedí na Hradě. To nemůže skončit jinak, než-li u Mezinárodního soudu se sídlem ve Štrasburku. Pokud k tomu připočteme utajované Audity AB o Rozporu zájmů - Česká republika tak bude nepochybně slavnější a silnější ! Vše směřuje k tomu, že nakonec budeme muset dokazovat, že - Náš otec, je náš otec !:-)

10 0
možnosti
Foto

Říká se: nemá cenu si platit drahého advokáta, když si mohu koupit levného soudce. A tento případ tím ze strany ČSSD smrdí na sto honů.

22 1
možnosti
Foto

Jistý JUDr.Pavel Blanický totiž tvrdí, že Lidový dům vysoudil on, nikoliv JUDr.Altner. Proto chce zřejmě soud doložit konkrétní zásluhy pana Altnera.

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/ze-altner-vyhral-lidovy-dum-to-me-urazi-rika-pavel-blanicky/r~e033e32e213011e69966002590604f2e/

2 1
možnosti
MS

Z tohoto pohledu je požadavek soudu logický. Spor mezi advokáty třeba v roce 2004 ani nebyl a k soudu se dostal po letech.

Nicméně kromě Altnerovy možné vyčůranosti, kterou budou muset dědici vyvrátit, jde hlavně o důkaz naprosté negramotnosti tehdejšího vedení ČSSD, která ani nemá přehled o smlouvách, které uzavírají a podepisují.

4 0
možnosti
AN

Ať to doloží, jejich zájem...

1 0
možnosti
PK

A to že se soud takto rozhodl v době kdy je ČSSD u vlády je náhoda. ČSSD chce po dědicích dodržení rozsudku soudu, ale když předtím měli dle pravomocného rozsudku platit, to zákon směle porušovali.

12 1
možnosti
Foto

Nebo je náhoda, že soud rozhodl jinak právě v době, kdy byla ve vládě ODS?

0 2
možnosti
Foto

Naprosto souhlasím. Je to rovněž informace, že dělat cokoli pro ČSSD na faktury je bláhovost. Já být třeba opravářem v Lidovém domě, tak po těchto zkušenostech bych si nechal vše zaplatit předem.

Karma.R^

10 0
možnosti
Foto

Smlouvu jsem nečetl, ovšem NS shledal ujednání o odměně jako neplatné, proto to vrátil zpět. V mailu mám vyjádření od socanů, že "ČSSD k dnešnímu dni zaplatila rodině Altnerových téměř 70 milionů korun". Tak nevím, jestli je to za vysouzení toho baráku málo. Nevím, kolik na tom bylo práce, ale běžně znám lidi, co hákují 8 hod denně 5 dnů v týdnu za 20 tis. hrubého. Na 70 mil. by tihle lidi dělali skoro 300 let. I kdyby byl Altner 10x lepší než ostatní lidi (jakože nebyl, byl to obyčejný člověk jako kdokoliv jiný), tak dostal odměnu jako za 30 let práce. No ale tak dlouho mu to netrvalo, že.... Jinak, kdyby si Zeman s Altnerem podepsali, že za vysouzení Lidového domu musí Vladimír Havránek s celou rodinou chodit příštích třeba 100 let posluhovat k Altnerovým domů, taky byste se toho plamenně zastávali? Asi ne, protože by to bylo nepřiměřené (navíc hloupost). A to je právě ono, NS uložil prvostupňovému soudu zjistit, co za služby se poskytlo a jaká odměna by tedy měla být přiměřená. Není vyloučeno, že se opravdu bude něco vracet (je to totiž v soudní úschově). - - - Původně jsem si myslel, že socani tady v tomto mají máslo na hlavě. Ale zjistil jsem si jak to vlastně celé bylo a už si to nemyslím. V zásadě bych sám postupoval tak, jak postupovala ČSSD. Altner je navíc po smrti, tak už nikdo nezjistí, co spolu se Zemanem vlastně zamýšleli (Zeman dělá, že o ničem neví... třeba jen podepisoval, ale pokud i vyjednával a pak schvaloval poskytnutou práci, mohl by si ho soud zase předvolat jako svědka:-)

2 2
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik