Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Kurňa, tak zrovna od vás bych čekal, že k tomuhle novému německému nápadu napíšete oslavnou ódu. Jestli to v Německu zavedou, tak to máme u nás do dvou let taky.

0 0
možnosti
Foto

P35e83t63r 36J46o63h64n

1. 8. 2019 16:01

hned si běžím koupit auto na baterku ;-D

0 0
možnosti
VV

Myslim ze jste tentokrat naletel pisalkum z iDnes.

Uz dlouho se o jakesi ökodani mluvi, zadnej sice nevi jak by mela vypadat, ale vsichni se shoduji, ze pro sptrebitele ba mela byt jaksi neutralni. nejvis se mluvi o kerosinu, ktery neni zdaneny vubec.

A protoze vas povazuji za jednoho z nemnoha serioznich blogeru zde, nejdriv jsem hledal nejaky clanek o toch 50 €C na strankach nemeckeho tisku. Nenasel jsem nic, a tak jsem volal na ADAC a tam se mne ptli odkud tento vymysl mam. Oni totiz take o nicem nevi.

0 0
možnosti
Foto

Elektromobily jsou nesmysl. Nicméně pokud si Němci většinově zvolili vládu, která jim zdraží naftu a ta vláda následně nepadne díky ohromným demonstracím a protestům, případně bude potvrzen její mandát i v dalších volbách, tak je to jen a jen vnitřní záležitost Němců.

3 0
možnosti
SB

Jistě, ale ať to blbnutí potom nechtějí i po druhých.

6 0
možnosti
SB

Vždy se divím, když čtu nějaký podobný blog od člověka, který svými jinými blogy, diskusními příspěvky nebo prostě tím, jak dává plusy nebo mínusy jiným diskusním příspěvkům, stojí pevně v řadách fanoušků EU a odpůrců Klause, Zemana a podobných politiků.

Ano, v tomto článku máte pravdu, ale to nechápete, že právě tyhle trendy nyní hýbají západní Evropou, která kvůli nim pomalu, ale jistě jde do žumpy?

To není ojedinělý exces. To je jen jeden kamínek celkové mozaiky.

7 1
možnosti
JV

Co za rozdíl proti bogu od všeho jmenovce Petra.

To platilo za bolševika "Po nás potopa". Pár jich ještě zůstalo.

RvRvRv

1 0
možnosti
Foto

Nevím, jestli je zdražení nafty ta správná cesta k ekologičtějším pohonům aut, ale slovo "ekoterorismus" bych dal, pane Havránku, minimálně do uvozovek, protože to slovo označuje něco úplně jiného.

0 0
možnosti
Foto

Ano, trefnější je ekofašismus.

4 1
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik