Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Proč by Benešová měla chtít zametat kauzy pod koberec?

3 0
možnosti
SB

Takže si to shrňme:

Píšete o špinavostech, které se udály už před léty, jakož i o těch zcela nedávných, takže nám naznačujete (a já s vámi souhlasím), že tyhle nemorálnosti a nezákonnosti jsou dlouhodobé a mají svou průběžnost.

Za článek končíte obviněním ministryně, která je ve funkci něco málo přes měsíc.

To ne mne působí dojmem určité vaší posedlosti a zaujatosti.

5 0
možnosti
MB

Jsem rád, že AB svým příchodem korupci zcela vymýtil. Už není! Co se pořád do Rafaje navážíte? Je to slušný člověk! Byl pohoštěn? - Byl. Letěla dcerka zadarmo? Letěla. Zavděčil se? Zavděčil! Proč ještě neletí Rafa, to věru nechápu. Bude to zřejmě tím, že nad Ruzyní je v akci hradní Mlha! Let ,je tedy prozatímně opožděn! Těším se na dobu, kdy podáme dotaz - A kde je AB + Rafaj + Ten chudobný zemědělec z prostějovska, co si i Mandát přidělil? Odpověď bude - Už není, odletěli:-)

3 0
možnosti
LV

Já bych to neviděl tak černobíle, pane Havránku. Největší problém s antimonopolním úřadem má dnes Andrej Babiš osobně a jeho politická divize Anofert.

Agrofertu brání ÚOHS v převzetí United Bakeries, resp. nařizuje mu část pekáren prodat, aby nezískal příliš velký podíl na trhu a nezničil konkurenční prostředí, ANO má problém s tím, jak se Faltýnek namočil do kauzy Kapsch.

Je dost možné, že Rafaj poté, co si popálil prsty s Faltýnkem, bude usilovat o to, aby Babiše zkrouhnul, alespoň formálně, aby sobě a Zemanovi zachoval jakous takous tvář.

Ergo lze očekávat, že celá věc dopadne stejně jako na Slovensku, kde Babiš skoupil pekárny pomocí nastrčených figur, což se ale provalilo. Zatím se tam ubránil pokutě 16 miliard (ano, 16 miliard korun), ale kdo ví, na jak dlouho. Druhý takový spor si asi Babiš neriskne, mohlo by se mu to vrátit přes EU a tam moc silný není.

Proto se potřebuje zbavit Rataje a dosadit tam svého člověka. Pak si Faltýnek posype hlavu popelem, obětuje Kapsch a pekárenské imperium bude zachráněno.

4 1
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik