Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jako volič Pirátů, kteří na Facebooku mají ke všemu otevřené diskuse a nemazou ani zjevné lži, výkřiky do tmy a vulgarity, rovněž nesouhlasím s uzavíráním diskusí pod články. Pan Nožička, kolega středoškolský pedagog, tím u mně dost klesnul, minimálně jeho blogy týkající se školství mívaly hlavu a patu.

0 0
možnosti

Fakt se na Facebooku nic nemaže? A proč potom tedy někteří lidé kvůli tomu, co na tuto sociální síť napsali, dokonce čelí trestnímu stíhání? (Neříkám, že to bylo na stránce Pirátů, ale moc nevěřím tomu, že by i pod jejich stránkou prošlo úplně všechno...)

A jinak, pane Šmahele: já za své "kolegy" považuji především učitele, co učí na stejné škole jako já. A ti na rozdíl od Vás nemají potřebu nikomu sdělovat, koho volí, a jiné posuzovat podle politických sympatií. Doba, kdy důležitým kritériem hodnocení práce učitele byla jeho politická uvědomělost, je už totiž naštěstí 30 let pryč.

1 0
možnosti
Foto

R^R^R^ Karma!

A navíc, dnes jsem zaslechl na zprávách, že jakýsi kdosi (asi vyšetřovatel či prokurátor). prohlásil, že se chystá zastavit trestní stíhání Andreje Babiše ve věci Čapího hnízda. "Maruška" už evidentně úřaduje. ;-(;-(;-(

0 0
možnosti
Foto

Zaslechl jste jenom půl;-D Žádost podal advokát, což je v souladu s právem. Ovšem nikoli ,,lidovým" že;-)

0 0
možnosti

Blogere, uvedte prosim alespon jednoho dlazdice, zmineneho v souvislosti s urovni vyjadrovani soucasneho ceskeho prezidenta.

1 1
možnosti

Tak jsem si dodala odvahu a ten jeden blog jsem si přečetla. A dozvěděla jsem se tam zajímavou věc, že "Demonstrace jsou proti výsledku svobodných voleb a tedy proti vůli českých lidí.A kdo si myslí něco jiného, neusiluje o nic jiného, než o státní převrat proti voličům i proti vůli lidu.", ale pouze v případě, že se demonstruje proti vládě Babiše.

Naopak v případě protestů a demonstrací proti vládě Nečase a proti Kalouskovi to bylo správné, protože vládě klesaly preference. A dokonce i sám autor tam chodil.

Klasický přístup dnešních babišovců, demonstrovat ano, ale jen proti někomu, proti komu to schvalujeme. Jiný názor se nepřipouští.

17 1
možnosti

Nebuďte tak podbízivá. Zcela jistě to nemáte zapotřebí.

2 10
možnosti

J89a28n 39R20á14ž

6. 6. 2019 13:45

" Současné protesty Holešovské výzvy byly namířeny proti demokratickému systému, a nikoli proti vládě a jejím krokům. V každé demokracii existuje část lidí, kteří se nesmířili s demokratickým řádem a sní o uspořádání nějakých lepších zítřků. O nějakém novém spravedlivém řádu, mluvil i jistý malíř pokojů v Německu."

(Reakce tehdejšího ministra financí Kalouska na protivládní demonstrace desetitisíců lidí po celé republice. konané v roce 2012 v souvislosti z t.zv. "Holešovickou výzvou" Zdroj: https://zpravy.aktualne.cz/domaci/kalousek-protesty-jdou-proti-demokracii-ne-vlade/r~i:article:737665/)

Nevím, byl to tehdy jiný Kalousek než poslanec Kalousek, který současné protivládní demonstrace plamenně obhajuje a sám se jich zúčastňuje?

A pak "že to politici myslí upřímně"!

6 0
možnosti

Blog pana Čermáka nikdo nečte, ale každý nadává, že tam píše kraviny.

Za zavření diskuzí mohou agresívní a sprostí diskutující (velcí obdivovatelé) různých cenzorských VIP miláčků, kterým projde skoro všechno.

Nebrečte, stejně byste se tam chodili opět pouze vyřvat ze své zášti k lidem s jiným názorem a urážet je. (Tím nemám v žádném případě na mysli autora tohoto blogu).

Je dobře, že zavírají blogeři postupně diskuze, jedině tak dokáží zavřít různým ko. zem. bab. rus. bijcům ústa.

6 7
možnosti

No právě. jinak oponentům zavřít ústa neumějí.

1 0
možnosti

Kvůli JEDNOMU člověku jste pane Nožičko uzavřel celou diskusi? To se na mě nezlobte, ale tomu moc nevěřím.

2 0
možnosti

Pane Zítku, pro mě opravdu není podstatné, jestli jste nebo nejste věřící. Nicméně pokud chcete, tak si můžete pod mým blogem projít posledních cca 5 diskusí předtím, než jsem je přestal otvírat, a posoudit. Hezký den.

4 0
možnosti
Foto

Již několikrát mě, pane Havránku, články pana Čermáka (a to nejen politické ale i pseudovědecké) vyprovokovaly k nějaké obdobné reakci, ale o to mu asi jde a tak z důvodu své duševní hygieny se již snažím jeho tvorbu ignorovat, přestože si nejsem jistý, jestli bych s ohledem na naprosto absurdní výši jeho karmy, neměl vlastně dělat pravý opak.

11 2
možnosti

Taky se s tím občas peru, ale tahle káva byla příliš silná...převrat apod...Rv

0 1
možnosti
Foto

Já jen, že naprosto chápu, proč pan Čermák, stejně jako pánové Hannig, Čumpelík a Nožička zavřeli diskuse.

4 6
možnosti

Já taky. To, co píšou, se většinou snadno vyvrací a špatně obhajuje. A to bývá frustrující.

12 1
možnosti

Včera dnes i zítra, se mi stále potvrzuje - Blogy bez diskuse nečtu. Je tím popřen základ - základu = Dialog. Autor se vzrušil - Tedy provede výron a zapouzří se do ochablosti. Čeká, až to na něj zase přijde! Cosi jako rybník bez tekoucí vody - Na pohled i pěkné, nicméně bez kyslíku s následnými žabinci. Co je živoucí tak zhyne - Člověk propadne vlastnímu bludu, nikdo odpor neklade ...

Férovější mi pak připadaly živnostnice v Delfách! Podýchaly par sirných a podobně Poutníkovi sdělily, co chtěl slyšet. Ten se rozveselil, spokojen, odevzdal poplatek. (mj. Doklad z EET ani neřešil). Co vzdechuje pan Čermák netuším, každopádně je to síla. Na to jasnozřivě poukázal i dobrý člověk Martin Kabát, vojenský vysloužilec. Obhajovat Loupežníka Safku - Farku, no to v té fajce máte věru - Silný tabák ! ... :-)

7 0
možnosti
Foto

Sarka Farka byl ovšem vzat na milost i nebesy, zatímco ,,uvědomělej" poustevník poněkud zatracen. Ale to není až tak stará vesta, jen kabáty, a nejen ten Martinův, se stále obrací. A to ani onen hrdinný Martin nechtěl úpisy vydat;-D Jen pohádky, zy stále přetrvávají;-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS