Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J19i89r62i 42T21i17c71h56y

28. 5. 2019 16:35

Zkuste vyslovit jiny nazor, nez je oficialni liberalni propaganda v Kanade. Za prve to nikdo neuverejni, mozna budete pranyrovan, nebo pohnan pred tribunal lidskych prav, sireni lzi.

16 0
možnosti
VH

Pane Tichý, takže vy myslíte, že je u nás lepší svoboda názorů než v Kanadě?

0 0
možnosti
SB

Právě například ten povyk kolem téhle slečny je jedním z mnoha důkazů o tom, jak vyspělé západoevropské státy prošustrovávají svou energii, kterou by potřebovaly na řešení postupně přicházejících problémů (a problémy postupně přináší každá doba) na naprosté hlouposti.

Brzy to musí dospět ke krachu. Kdo problémy neřeší, tomu zákonitě přerostou přes hlavu.

Žádná EU nemůže fungovat dobře, jestliže špatně fungují jednotlivé státy. Z nemocných krav zdravé stádo nikdo vytvořit nemůže.

35 0
možnosti
Foto

Komunisté na to měli sjezdy. Na těch se měly řešit mezitím vzniklé rozpory mezi vývojem výrobních sil a výrobních vztahů. Místo aby se na sjezdech řešilo, co mělo, tak si tam mazali med kolem úst a podle toho jejich země dopadly. Problémy se rodí ve všech režimech a pokud se před nimi po vzoru komunistů zavírají oči a umlčuje ten, který na ně poukáže, nedopadne to jinak.

3 0
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik