Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J10i36ř15í 55F43e14i40x

16. 5. 2019 11:14

Až na ty "chytré hlavy setkávali v Bruselu" karmaR^

0 0
možnosti

Zasloužená karma R^:-)

2 0
možnosti

Možná by stálo za to se nějakým tím tříválcem (samozřejmě s turbem) projet, než budete vynášet nějaké dehonestující hodnocení. Pro malé SUV (např. Suzuki Vitara) nebo auta střední třídy (např. Škoda Octavia) podobné motory bohatě stačí.

Navíc auta určená do USA z Evropy, nebo z Japonska mají jiné motory, výbavu a bez výjimky také automatické převodovky. Stejně tak třeba Fordy pro Evropu se nevyrábí v Americe a kromě motorů mají třeba také jiné brzdy, naladění podvozku apod.

1 9
možnosti

Je to tak. A to si samozřejmě nemůžu nevzpomenout na milovaného zelenáče Kretschmanna, ministerského předsedy spolkové země Bádensko-Württembersko (to je ta, odkud pochází Mercedesy a Porsche), zvoleného poprvé dva měsíce po cunami ve Fukušimě, jak po nástupu do své funkce prohlásil, že jeho cílem je zrušit v jeho zemi výrobu automobilů. Po chvilce rozpačitého mlčení se ovšem projevilo tahání za drátky v pozadí a zelenáč hodil zpátečku: prý že tím myslel, že se bude zasazovat o výrobu ekologických automobilů. Kosočtvercová princezna v Berlíně současně v očekávání spolkové volby a s pohledem na výsledek té bádensko-württemberské převzala politiku zelenáčů beze zbytku za svou.

Tak to bylo.

3 0
možnosti

V češtině se asi tahá za nitky v pozadí, že. :-/

1 0
možnosti

Tak mně připadá, že snad zpochybňujete blahodárný vliv EU orgánů na všeobecný pokrok a kvalitu našich životů. To bych zrovna od vás nečekal. :-)

11 0
možnosti

Pokud se nemýlím, jsou emisní limity u aut v USA ještě přísnější než Evropské.

0 0
možnosti

Jak kde, v kalifornii rozhodne.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS