Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Rád cituji. Zde je citace z včerejšího komentáře člena ODS, Václava Klause ml.: "....... tak si snad mohu dovolit říct, že moc nemusím takové ty svaté bojovníky proti komunismu třicet let po tom, co komunismus skončil a nenese to žádné riziko ani nic. Zvlášť některé poslankyně při tom předvádějí patos, za který by se nestyděla ani Gusta Fučíková."

A proč ho cituji? Vzpomněl jsem si na něj při čtení autorova článku. Nejsem typ, který jiné odsuzuje či nálepkuje. Jen bych rád položil autorovi tři otázky:

1) Byl jste vojákem základní služby?

2) Chodil jste před rokem 1989 k volbám?

3) Podepsal jste Chartu či jiný podobný dokument před rokem 1989 ?

8 0
možnosti
Foto

A kdyby autor položil tytéž otázky Vám, jak byste odpověděl?

Pan Klaus ml. by si spíše měl zjistit, jaký podíl na současné situaci má jeho ctěný pan otec. Např. s kým pracoval v pověstném Prognostickém ústavu.

Dále se plete v tom, že sice skončila vláda jedné strany, ale její příslušníci se nevypařili. Leda přesublimovali do jiných stran, ale své zvyklosti uplatňují stále stejně. Současná habaďůra ve sněmovně to jasně ukazuje.

A KSČM přece stále existuje a její členové se od svých minulých praktik vůbec nedistancovali, o nějaké omluvě či odškodnění postižených minulým režimem nemluvě.Takže i proti této partaji je zcela legitimní vystupovat a poukazovat na to, jak se stále drží ideologie, kterou náš řád považuje za zločinnou a zavrženíhodnou. Příklad za všechny - Semelová.

Takže pane Svojane, Rv

6 6
možnosti
RC

Zeman - prezident

Stech - Senat

Babis - premier

Rychetsky - US

Rusnok - CNB (pouze kandidat)

Pouze sef Snemovny byl moc mlady...

Z vyse uvedeneho seznamu jedine Rychetsky je pozitivni figura.

4 0
možnosti
Foto

Rychetský je tak pozitivní oportunista, nic lepšího mě nenapadá.

1 3
možnosti
Foto

I kdybych přistoupil na Vaší argumentaci, tak jak nějaký komunista z Horní Dolní odpovídá za střelbu na hranicích. Napovím, asi tolik, jako kterýkoliv jiný občan. A já svoji odpovědnost unesu, protože nevidím důvod, proč ten dotyčný nepoužil hraniční přechod. V letech 1953 až 1973 bylo takto umožněno s vystěhovaleckým pasem opustit republiku 80 000 našich spoluobčanů.

2 8
možnosti
Foto

Já zase nevidím důvod, proč by člověk nemohl překročit hraniční přechod bez nějakého vystěhovaleckého pasu nebo si jen vyjet na jeden den do Vídně bez nějakého povolení. Ale to je výsada demokratického státu a to vy nikdy nepochopíte. Vy prostě ty bolševické manýry budete obhajovat do posledního dechu.

6 0
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik