Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Však je také Tomáš Halík čerstvým držitelem americké ceny Kniha roku v oboru filozofie za titul „Chci, abys byl“.

Američané nejlépe vědí koho a za co vyznamenat...

4 3
možnosti
Foto

Pane, Zdeňku Matuško, co máte proti Tomáši Halíkovi a proti Američanům?

0 0
možnosti
RJ

R12a76d81e70k 63J27a68r38o26š

11. 7. 2017 16:23

Bezesporu, na mnoho lidí působí Halíkovo chování, pohled a řečnický projev až hypnotickým dojmem. Kdo tento dar má, dokáže mnohé ovlivnit a strhnout.

Hitler měl tuto schopnost také.

11 5
možnosti
Foto

Halík se rád poslouchá. Podle toho jeho projev vypadá.

12 0
možnosti
Foto

;-),,Jeho podvědomí mu říká: Hochu, nechoď do toho," tvrdí Tomáš Halík o M.Z.,viz. https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/zemanovo-podvedomi-rika-hochu-nechod-do-toho-prezident-ocima-kneze-halika-34101?dop-ab-variant=&seq-no=1&source=hp

A copak asi našeptává podvědomí panu T,H?8-o.

9 3
možnosti
VV

Taky mě to šokovalo. Jak může taková osobnost tvrdit, čí povědomí co říká.

7 1
možnosti
JR

J96a17n 68R68á16ž

11. 7. 2017 15:49

Dokud byl Halík autorem teologicko filozofických pojednání, kde zdůrazňoval nezbytnost víry v něco pevného a neměnného v dnešní rozkolísané době a objasňoval úlohu křesťanství, jako důležitého jevu formující evropskou kulturu, byl všeobecně respektovanou a uznávanou osobností. Ale jakmile se začal plést do politiky, dopadl jako mnoho intelektuálů před ním. Místo společnost stmelující osobnosti, se stal osobností společnost rozdělující. Za sebe říkám: Bohužel!

15 2
možnosti
ZZ

pátrám po někom, kdo by mi řekl, jestli je "skutečný necenzurovaný životopis Tomáše Halíka" (zadej ve vyhledávači) pravdivý nebo celé je to lež

3 1
možnosti
JR

J76a98n 76R97á93ž

11. 7. 2017 16:17

Na http://danielsolis.cz/halikuv-usvedcujici-vlastnorucne-podepsany-zivotopis/ netřeba číst zavádějící komentář , ale je tam vlastnoručně podepsaný životopis Msgre Halíka. Je zajímavý zejména v tom, že mu by umožněně studijní pobyt a soukromých cest v kapitalistické cizině autor životopisu absolvoval, protože zejména na studijní pobyty v kapitalistickém zahraničí se osoba aktivně nespolupracující s režimem, nikdy nedostala. A jestli dnes Halík tvrdí, že nikdy neměl nic společného s StB, tak je to podivné, protože každý po návratu ze studijního pobytu byl "vytěžen" StB, což také znamenalo napsat zprávu s kým se během pobytu setkal, jaké názory ta osoba má a jestli je vhodná pro získání ke spolupráci. A jen osoba nad kterou držela StB ochranou ruku dostala tak často výjezdní doložku k soukromým cestám do kapitalistické ciziny, zvláště v době tvrdé normalizace.

7 1
možnosti
MK

Rv Když tento kulturně studovaný rétor se vysloví o voličích Zemana, že by ho volili i kdyby byl posránek, hovoří za vše. A jeho směšný odhad příznivců kolem 10% je jen přání otcem myšlenky. Není sám, i jiní kteří vytvářejí bublinu, že když už se dostane do druhého kola, že určitě prohraje - opět masírovací přání.......

Moc rád si poslechnu tyhle černomalovníky po volbách.

Aby bylo jasno, je dost věcí, které mohu Zemanovi vyčítat, zvláště v některých případech jeho slovník, ale široko daleko není jiný kandidát, který se jasně vyjadřuje k EU a k bezpečnosti ČR v souvislosti debilního Západu v problému muslimští migranti; a to je to podstatné.

15 4
možnosti
BL

Vzpomínám si jak tento tvor obhajoval zavraždění holandského režiséra van Gogha muslimy. Děkuji, nemám zájem...Rv

26 1
možnosti

Halík se obětem muslimského teroru posmívá zcela běžně a ČT to vždy s láskou přenáší

17 1
možnosti
SB

Mně naprosto stačí jeho slovní spojení "naši muslimští bratři".

Odmítám toto slovní spojení a odmítám i člověka, který něco takového vyslovil.

27 4
možnosti
Foto

Takže řekněme bez uzardění a jediné pochybnosti: naši křesťanští bratři a sestry...hmm...,Myslím, že existuje dostatek knih a filmů, kde se nám jako svědectví z dob minulých při pohledu na křesťanské sesterství a bratrství ježí chlupy, zvláště válečný stav v zemi, vsi, městě, je dobrou zkouškou .Někteří, a řeknu i mnozí, byli vskutku skvělí a obětaví, ale spisovatelé by leccos nepsali jen tak.... vše je jen a jenom o lidech... Kdo chce a může, bratr je a zaslouží být jako bratr přijat, A je jedno, jestli věří v talisman na krku, pánaboha nebo aláha, nebo ve vyřezaného dědečka v pralese u ohně.

4 7
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik