Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

J63i87r52i 77V64r62a85b94e49c

15. 11. 2016 12:51

Tak homem, dokud smim, hanobim tu osobu na hrade .Je to velmi spatny rezident.

Ostuda teto zeme!!

6 2
možnosti
Foto

No já nevím, ale to není hanobení. To je konstatování skutečnosti :-)

13 1
možnosti
JK

Takže je možné, když v hospodě řeknu, že je pijan a lhář tak se dopustím hanobení ? U vedlejšího stolu to špicl zaslechne a půjdu bručet. Tohle nám tu chybělo .....

10 1
možnosti
Foto

Když tam bude sedět nějaký Bretschneider.....;-D

2 0
možnosti
VK

Tohle období jednou historici nazvou jako období druhé normalizace. Někteří tomu tleskají.

4 1
možnosti
MD

Libive ovsem nedokonale. Prinosnym opakem je prezidentem hanobena funkce prezidenta, ne prezident sam. A ze s tim musi prijit komuniste je spise hanba vsech ostatnich jak komunistu samych. Jine upresnujici nahledy vyjadri jini. Jako napr. pan Mikulasek.

0 0
možnosti
AM

Problém je spíš v dvojím metru "kavárny" - sprostou krádež prezidentské standarty obhajují, ačkoli krádež (nad určitý obnos) je trestným činem, ať je to standarta nebo třeba notebook, a naopak schvalují trest za vystrčení holé zadnice na americký konvoj, tj. v jednom případě je to omluveno "svobodou projevu" a "aktivizmem", v druhém případě to berou jako "zločin". Vámi zmíněný poslanecký návrh je jakási odpověď na pošlapávání právního státu některými odpůrci demokraticky zvoleného prezidenta. Možná by ale stačilo, kdyby se začalo měřit všem stejným metrem, bez ohledu na jejich postoje k Zemanovi, Trumpovi či k migrační krizi. Takže: pokud trestáme urážku veřejného činitele, je logické trestat i hanobení prezidenta, nebo zrušme obojí (značka ideál), a urážka každého člověka by byla souzena podle jednoho metru, ať je dlaždič, policista či prezident.

2 13
možnosti
Foto

Můžete sem dát odkaz, kdo považoval vystrčení zadku na americký konvoj za zločin, nebo jste si to jen vycucal z prstu?

4 0
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik