Vladimír Havránek

Měníte dítěti plenu? Musíte mít od něj souhlas, míní odbornice...

14. 05. 2018 12:37:23
Pokud přebalujete svoje dítě, měli byste se jej zeptat, zda s tím vůbec souhlasí, míní expertka v oblasti sexuality. Jedná se o odbornici Diane Carson, která vystoupila minulý týden v pořadu ABC. Podstatou výroku, jenž vyvolal

bouřlivou diskusi bylo, aby rodič kontaktoval dítě očima, dal mu najevo své záměry a ponechal mu prostor, aby informaci zpracovalo.

Zajedu o víkendu za maminkou a musím jí velmi poděkovat, že se podobnými nařízeními neřídila. Měl jsem vadu v řeči a koktal v průběhu celého dětství.

Pokud by čekala na souhlas...nebudu dále radši pokračovat, pro někoho je doba oběda a představivost je jistě velice obrazná.

Také nevím, jak se má matka zachovat, pokud např. dvouleté dítě, jenž ještě nosí plenky odmítne výměnu znečištěné za novou. Zůstane rozbalené a bude se čekat na výrok ombudsmanky?

Vzhledem k jejím občasně zmateným výrokům a následným odvoláváním se by mohlo dítě zmeškat zahájení povinné školní docházky a to už by mohlo zavánět trestním činem.

Zavání to celé nejen obsahem plen, které je potřeba co nejdříve vyměnit.

Zdroj:

https://magazin.aktualne.cz/kuriozity/menite-diteti-plenu-musite-mit-od-nej-souhlas-rika-odbornice/r~d14b2220575011e88560ac1f6b220ee8/?utm_source=volnyHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_content=editor1&utm_term=position-0

Autor: Vladimír Havránek | karma: 40.15 | přečteno: 2876 ×
Poslední články autora