Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vladimíre, dik za článek. Snažím se, jak jen mohu, ty hradní šarády nevnímat, nenechat se jejich nenávistí zasahovat. Je tu však jedna věc a je evidentní. Oni velice dobře vědí, jaká síla je v Millionu chvilek a v sílícím hlasu mladších generací. Proto ty nenávistné hradní výpady. Dokazují tím, že jsou stejní jako komunisté v roce 1989, kteří se snažili demonstrace umlčet hrubým násilím. Tihle noví "komunisté" jsou zákeřnější a spoléhají na sílu špinavého slova, ale vnitřní podstatou je to znovu násilí, byť "jen" verbální. Podle projevů chování poznáte je. Je to starý komunistický nástroj.

Kardinál Beran napsal v roce 1948 na adresu komunistů: "Kdo rozdmychuje bratrovražedné boje u nás, je největším nepřítelem národa! A jsou, kteří je rozdmychují!"

12 0
možnosti
DH

D38a37v20i12d 57H49o29r40á69k

12. 11. 2019 13:09

Jak píšete "Snažím se, jak jen mohu, ty hradní šarády nevnímat, nenechat se jejich nenávistí zasahovat..."

Ale podle Vašich blábolů v článečcích a příspěvcích to však svědčí o tom že jste víc než hluboce zasažen.

3 8
možnosti
MV

Je to bizar! Potěšily ulhany egoista na Hradě, ve strakovce taky žádná hitparáda a aktuálním tématem těch, kteří prezi a premi adoruji, je kritika toho, co Listopad přinesl : svobody slova.

9 1
možnosti
JG

Já vám nevím... Křičíte, že je na Hradě nenávist, ale mám neodbytný pocit, že jdete dokázat, že na Letnou se jí vejde víc. Je mi z toho všeho smutno. Já sice také mnohé věci nechápu, ale nepřestanu respektovat svobodné volby. Právě svobodné volby jsou totiž výsledkem zvonění klíči v 89 na Letné, tak tam ted nepujdu hulákat, že je nehodlám respektovat. Toliko můj názor. Krásný den

5 9
možnosti
MV

Kde autor píše o nerespektování výsledků voleb, proboha?

11 1
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik