Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vláďo, ani ten rádoby neutrální závěr nesmaže velmi neobjektivní až trapné hodnocení obou zápasů Slavie. Je to zajedno laický vhled člověka, který nehrál fotbal, a za druhé názor až příliš načichlý zarytým klubismem.

0 0
možnosti

Na českou ligu se nedívám už asi 2 roky.Měl jsem snahu se na ni dívat nějakou dobu po Berbrovi,ale je to jen horší a horší,jak výkony hráčů tak posuzováním rozhodčích.U mě to řeší Skylink a Premier league

0 0
možnosti

Mne česká liga nebaví už dlouho a nebaví mě ani ostudné účinkování našich klubů v evropských soutěžích. Doufám, že na MS v Kataru uvidím konečně pořádný fotbal.:-P

1 1
možnosti
Foto

Jak včera prokázaly detailní záběry, Olayinka nefauloval, takže v zápase s Baníkem vše v pořádku, žádné zvýhodnění Slavie se nekonalo. Obecně ale souhlas, že VAR šel tuto sezónu několikrát Slavii a Plzni na ruku...

7 3
možnosti

Asi si budete muset vyčistit brýle !

;-D

4 4
možnosti

... Naše fotbalová liga mě už dávno nezajímá a pro mou duševní pohodu už jí vůbec nesleduji ! Petr,nebo Pavel, VAR, nebo neVAR, rozhodčí, nebo ,,kapříci" - má to cenu se o to vůbec zajímat??? Úroveň našich čutálistů nejlépe ,,zhodnotí" různé evropské soutěže - ať týmové, nebo národní - ve kterých sklízíme jeden ,,úspěch" za druhým !! Na druhou stranu mě už léta dojímají a fascinují zápasy nejmladších žáků a různých přípravek :-)!! Jsou to kolikrát zápasy jako břitva - bez různého chytračení a podrazů :-)!!

2 1
možnosti

1) Komu se liga nelíbí, ať ji nesleduje a nepodporuje ani její sponzory koupí jejich zboží nebo služeb. Pláč na blogu nic nezmění, odliv peněz ano. 2) Není pravda, že zářezy se týkají pouze klubů mimo "velkou trojku". Namátkou si vybavuji třeba naprosto nesmyslné vyloučení hráče Slávie Ousua v Brně, který svým faulem kdesi u rohového praporku podle rozhodčího údajně zhatil vyloženou gólovou příležitost, což posvětil i VAR. Že je Brno tak slaboučké, že i od deseti protihráčů dostalo tuším 4:0, už není dílem nějakých kapříků, ale jeho nekvality. Ta je také příčinou toho, že slabší týmy nekopou penaltu, jak je rok dlouhý, protože si neumí vytvořit potřebný tlak ve vápně a každý je obere o míč dávno před ním i bez faulů.

6 1
možnosti

J28a79n 43R50á81ž

7. 11. 2022 19:01

Jednostranné pískání se objevuje ve všech soutěžích odjakživa. Jen je zajímavé pozorovat, že v lize je většinou u rozhodčích protěžovaný pražský klub. Takže stížnosti, že jasný faul ve vápně pražského klubu vidět není, ale kdejaký mírný dotek bránícího hráče ve vápně mimopražského klubu je automaticky na penaltu, už je poněkud obehrané písnička.

A pro mne je zábavnou komedií, jak je často rozdílně rozdílně posuzován přikrášlený pád a navazující teatrální válení se po zemi pražského hráče ve vápně soupeře, od toho stejně simulovaného pádu ve vápně na druhé straně. Jedno znamená automaticky penaltu a za druhé je žlutá pro simulování.

1 2
možnosti

No, nevšiml jsem si, že by se Bohemce připískávalo.

Řežou nás, jako všechny ostatní.

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
11 1
možnosti

J24a27n 39R20á18ž

7. 11. 2022 19:16

Záběr je to krásný a zcela vypovídající, že to faul nebyl a rozhodčí je borec, když to stejně tak viděl. Většinou se podobný zákrok píská.

Ovšem podezření, že rozhodčí pískají ve prospěch Slavie i Sparty je mezi fandy mimopražských klubů usazeno dlouhodobě. Takže se není čemu divit, že za vším vidí nějaký podraz.

Ale to samé se říkalo v Berbrově době o Viktorce P, že je u rozhodčích protěžovaná.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS