Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dnes jsem si přečetl následující zprávu, kterou jsem jen zkopíroval. "Úřad vysoké komisařky OSN pro lidská práva (UNCHR) potvrdil zabití 1417 civilistů, včetně 121 dětí během ruské invaze na Ukrajinu. Zraněno bylo dalších 2038 lidí včetně 171 dětí, uvedla světová organizace. Za hlavní příčinu smrti a zranění lidí UNCHR označila dělostřelecké a raketové ostřelování a letecké bombardování."

0 0
možnosti
LS

Až takhle svinska válka skončí, sečte se a podtrhne, tak se ukáže kdo pomohl a kdo byl kolaborant.

Orbán nebude v EU oblíbeny.

5 0
možnosti
JL

Genocidy probíhají různě po světě, vybavuju si,že v Africe se děla a asi pořád dějí (Etiopie) pěkná svinstva. Jednou jsem četl o tom, co tam dělají chlapi - vojáci ženám, nejen že je znásilní ale ještě je zmrzačí. U nás to nikoho moc nezajímalo, protože Afrika není mediálně zajímavá. Ukrajina trochu víc, ale samozřejmě i tady jsou lidi, kterým je Ukrajina ukradená. Rusko oficiálně popřelo, že by jeho vojáci vraždili civilisty - je to prý ukrajinský fake. Vlastně je to pozitivní zpráva, že Rusové si uvědomují, že ještě existuje nějaká morálka a některé věci se nedělají. Bravo, Lavrov.

6 0
možnosti
Foto

Obávám se, že si Rusové neuvědomují nic. Když bylo uveřejněno video, jak "ukrajinští vojáci střílí zajatce do nohou", tak ukrajinská vláda řekla, že se to určitě prošetří. Po obou rovinách, tedy jestli se to opravdu děje a jestli za to někdo ponese odpovědnost. A druhá rovina, jestli to video není podvrh.

Teď byly zveřejněny záběry mrtvých civilistů a Rusové jen prohlásili, že je to podvrh. Nic o vyšetřování. Pořád to samé. Lháři, nadřazenci, nabubřelci, náslilníci, vrazi a teď už i s genocidou.

5 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

5 0
možnosti
Foto

KarmaR^ Napadlo mě dnes něco moc podobného, když před těmi příšernými záběry z Buče skočila reklama na XXXLutz, připadalo mi to naprosto odporné.

7 0
možnosti
JV

S těmi jeho příznivci se má Orbán fakt s čím chlubit.[UA]EU[>-]

5 0
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik