Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Za prvé: Jarda Jágr je hrající majitel Kladna, má svých starostí dost. Tudíž je nesmysl, aby byl u repre a to v jakékoliv funkci. Protože on opravdu není trenér. Za druhé: I když Pešán nemá výsledky a zřejmě nemá s některými hráči ideální vztahy, za náš propadák nemůže jen on. Český hokej uvadá již spoustu let, toto bylo jen logické vyvrcholení. A v příštích letech to nebude jiné, ať už bude na střídačce stát kdokoliv, úspěchem bude čtvrtfinále.

4 0
možnosti

Vezmu to popořadě. JJ dnes slavil padesátku a budiž mu přáno štěstí, zdraví, láska a spokojenost. Ale co se týče hokeje tak podotýkám, že je členem Výkonného výboru svazu ledního hokeje a nese za špatné výsledky reprezentace odpovědnost. To, že jakožto hráč, který na svém dresu nosil 68 zároveň podržel ve funkci šéfa hokejového svazu STBáka Krále je už jen třešničkou na narozeninovém dortu.

Co se týče Gulaše, tak opravdu nevím, proč by mu měl někdo vysvětlovat jeho nenominaci. Můj skromný názor však je, že dalšího důchodce už náš národní tým opravdu nepotřebuje. Už takhle to myslím bohatě stačí.

A Pešán? Ten pravděpodobně jako jediný, odnese bídu Českého hokeje. A to v momentě, kdy se nám zodpovědní pánové budou chlubit, že vědí co s tím. Například stejně, jako dnes v rozhovoru Šlégr. Své posty však ani jeden z nich neopustí.

1 1
možnosti
Foto

Mě to samozřejmě také štve, ale Bílí Tygři pod Pešánem vyhráli extraligu.

Tam je problém jinde, než v trenérovi.

1 0
možnosti

Za Československa měla liga 12 týmů. Dnes, po rozdělení státu, jich má kolik? 15? Pokud chceme vychovávat dobré hokejisty musí se zdroje spojit, ne tříštit.

4 0
možnosti

Nejen to, za Ceskoslovenska mela Sparta, teda tenkrat Spartak Praha Sokolovo druzstva zaku A, B, a C.

Chce to vychovavat mlady.

Neni to tak davno co si zde nejaky otec mladeho hokejisti stezival jakou sumu musel zaplati jen za to, aby jeho potomek vubec byl prijat mezi zaky Slavie.

0 0
možnosti

1. chyba Lener, nepoužitelný teoretik bez výsledků

2. chyba Král , teplé místečko , cestovka po turnajích, efekt žádný

3. Nedvěd - nepoužitelný sebestředný egoista , co tam je za zásluhy

4. Pešán , jaké měl trenerské výsledky , pouze titul s Libercem z leknutí

5. Děsná práce s mládeží, nedivme se výsledkům , když mládež je posledních deset let bez výsledků, no tito hoši jsou v seniorech

6. Bohužel není světlo na konci tunelu

2 0
možnosti
Foto

A opět pokračuje trend, kdy zatím nikdo nepochopil, že v trenérovi to opravdu není.

2 1
možnosti

Zasloužená karma :-)R^ Absence Milana Gulaše je pro mě nepochopitelná, když jako jeden z mála zahrál v předcházejících zápasech v reprezentaci dobře a dával góly.

2 1
možnosti
Foto

Třeba jenom neměl všechna očkování...

0 0
možnosti
Foto

Pešán tam nemá co dělat. A za kým to jde? Za rybou, co smrdí od hlavy. Buď se stane zázračné zemětřesení nebo zamíříme do hokejového suterénu. Naše nároďáky dlouhodobě na playoff nejsou mentálně připravené. Pořád hrají jak pod dekou, Pešán je jen vrcholem arogance celého svazu. Král a celý ten ansámbl, včetně dobře se zabydlujícího Jágra, musí pryč, jinak prostě máme smůlu.

6 0
možnosti
Foto

Ač hokej sleduju víceméně okrajově... mít výsledky jako Pešán ať už jako zaměstnanec, nebo osvč, tak už dávno ohryzávám kůru ze stromků hlady...

7 0
možnosti
Foto

Trenér bude docela jistě odvolán, ale našemu hokeji to ani trochu nepomůže. Hokej hrají hráči, ne trenér, a naši současní hráči zkrátka na současnou světovou špičku jednoduše nestačí.

Je to poznatek možná už deset let starý, jenom si ho úporně odmítáme přiznat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik