Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Asi by to mohl skutečně být konec. Část lidí se slabou imunitou pomřela v minulých dvou letech, většina populace je očkovaná nebo to prodělala, virus se naučil, že lepší je hostitele nezabíjet. Výsledkem by mohla být jen nová nemoc s podobným relativně malým množstvím obětí, jako mají současné chřipky. Koneckonců i Španělská chřipka před stoletím, která měla u nás 2x víc obětí než současný covid, po dvou letech zeslábla a prakticky zmizela.

1 0
možnosti
JK

Jen doplním: Po čase se vrátila (H1N1), ale narazila na větší imunitu obyvatel, takže je to dnes jen těžší chřipka. A covid není tak výjimečný, aby se nechoval tak, jako ostatní viry.

1 0
možnosti
MB

https://imgway.cz/v/4Fkg.jpg

;-D;-D;-D!

Zdravím všechny ovce!

Neopíchaný vrah opíchaných babiček a dědečků (sám dědeček, starobní důchodce)

3 0
možnosti
VV

Nojo, drive byla jen chripka, pak ty mutovane viry zacaly dostavat pismena a cisla.

Ted mame korony a recka pismena. Jeste pred 50. roky by to byla take chripkova epidemie, a kolik lidi kdy na chripku umrelo si dnes kazdy prumerne inteligentni delfin jak by jeden zdejsi byvaly napsal, jiste najit.

0 0
možnosti
JK

Ono i u té chřipky byla řada mutací, jen se tolik necestovalo a nebyla okolo toho taková hysterie.

0 0
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik