Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J10a12n 80R43á92ž

22. 9. 2021 19:48

Jezdím také několik let do stejného místa na jaře na relax (Wellness & golf) v Bad Kleikirchheim , v létě na kolo a "špacíry" po horách Saalbach-Hinterglemm a na podzim na vínko a golf Legengeld. Ceny jako u nás, ovšem chování jak personálu, tak lidí, které potkáte, rozdílné. To jsou chvíle, kdy hluboce lituji rozpadu Rakouska Uherska.

1 0
možnosti
JR

J53a17n 43R42á11ž

22. 9. 2021 19:53

Omluva za překlep: Na vínko jezdím do Legenfeldu.

0 0
možnosti
TB

Rakousko miluju V, jezdíme s dětmi každé léto....a letos ještě jedeme jednou - tento víkend. Týden v hezkém 3*** hotelu s all inclusive za 22 tis. pro celou 4-členou rodinu - nekupte to :-) V Krkonoších by to stálo o dost víc a jen s polopenzí....navíc Alpy jsou úžasný a Rakušáci fajn..i když teda téměř na každém almu je Slovák, což zase ale ulehčí komunikaci :-)

4 0
možnosti
PK

No, projížděl jsem, ale nikdy nepobyl, už to nestihnu a to ta má němčina je stále slušná. Karma za příjemné zprostředkování pobytuR^:-)

1 0
možnosti
Foto

Připomněl jste mi rodinné dovolené v Gasteinu -tenkrát byli naši kluci naštvaní, že jsme jim nedovolili jít na Graukogel, jélikož bylo nepříznivé počasí, dneska všechno jinak https://www.cejpek.com/ - ale třeba jsme založili začátek... posílám karmičku :-)

1 0
možnosti
VH

Tam jsme byli dvakrát. Nikdy nezapomenu na údiv a radost dětí, když v červenci se vzbudily a štíty Sportgasteinu byly zasněžené...nádherné místo s vodopádem uprostřed města.

3 0
možnosti
ND

Nikdy se mi nepodařilo uskutečnit svoji touhu alespoň na dovolenou do rakouských hor. Tuhle touhu jsem získala v devadesátkách když jsme projížděli autem do Chorvatska. Na jednom horském odpočívadle jsem prohlásila, že jestli někde bydlí Bůh tak je to v rakouských horách...

3 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 0
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik