Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zjevně jste absolutně nepochopil rozdíl (a soudě dle diskuze je vás takových víc): Litva staví plot na hranici Evropské unie, zatímco Maďarsko stavělo plot mezi státy Schengenu.

Co mě se týče, ochranu hranic vlastní země považuji ještě stále za podstatnější než celé EU, takže fandím oběma, ale pro leckoho je ten rozdíl dost podstatný... bohužel právě tihle rozhodují o případných následcích.

0 0
možnosti

Kdyby tohle napsal Josef a ne Vladimir, to by bylo souhlasnych komentaru.;-D

0 0
možnosti

Kdo má ještě pochybností o nenormálností bruselských úředníků EU a jejich národních poskoků?RvEU

3 0
možnosti

Nemám rád pokrytce, kteří kdysi tleskali Maďarsku a nyní spílají Litvě. Není čas na hrdinství, Litvě a Lotyšsku je třeba pomoci. Jinak máme migranty i v Česku.

1 2
možnosti
Foto

Uvědomujete si, že Litvě a Lotyšsku můžeme pomoci jedině tím, že od nich budeme migranty přebírat k nám?

Pokud Litva a Lotyšsko začne vůči migrantům zasahovat násilím, dopustí se porušení lidských práv a EU by potom tyto země měla potrestat.

Litva a Lotyšsko přece nemohou nechat migranty v Lukašenkově totalitním Bělorusku.

2 3
možnosti

Zasloužená karma R^:-)

2 0
možnosti

Myslím, že vše je v naprostém pořádku. Ukňouraní, přecitlivělí aktivisté za pět let vyšli z módy, realita otočila politické teploměry podpory bezbřehému humanismu, jsme o šest let starší a dospělejší.

Jak se ukazuje na příkladu Litvy, dobrá myšlenka si v EUropě svou cestu najde a místo prosadí, zvláště když Lukašenko pomůže tím, že se tu invazi zoufalců snaží organizovat.

Já nevidím problém....a kdyby se Orbán nechoval jako drban, neměl by ho ani on.

0 1
možnosti
Foto

Orbán se od začátku choval jako starší a dospělejší, nechápu z čeho dedukujete to jeho drbanství? Čas mu dal za pravdu a jeho plot byl, za celá ta léta, jediná, skutečně účinná akce proti nelegální migraci.

2 0
možnosti

J96a16n 56R19á92ž

12. 8. 2021 16:01

Kdo má rozumět bruselským bafuňářúm, když běloruského Lukašenka za dopravu migrantů do EU trestají sankcemi trestají sankcemi a Němku Carol Racketeovou (kapitánka nejznámější lodi převážející migranty do Itálie) v Bruselu vyznamenali.

To je schizofrenie!

13 0
možnosti

Je to tak, západní Evropa se trošku poučila a už se jí nechce imigranty dotovat.

0 0
možnosti

Mimo to, Litva považuje ilegální překročení hranice za trestný čin. Pochopitelně pouze pro imigranty z Běloruska.

1 0
možnosti

,,, a Ruska. Z EU ( Polsko, Lotyšsko) nelegální imigranti neexistují a jiné hranice Litva nemá. To je realita. Já chápu, že vy rudí komunardi nedokážete pobrat holý fakt, že Rusko a Bělorusko jsou "za plotem"

2 1
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik