Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

vzdáleně mně to připomínalo Katovice, kdy jsme se stali MS hlavně proto, že Polsko porazilo SSSR 6 : 4. Německo během turnaje někde získalo bod. Poslední zápas hrálo Polsko právě s Německem. 2 minuty před koncem zápasu byl stav 3 : 3. Němcům remíza nestačila k udržení ve skupině.. Proto odvolali brankáře a 3 vteřiny před koncem zavěsili. Proto tehdy vypadlo Polsko. Na diváky byl zoufalý pohled, někteří plakali :

0 0
možnosti

V Katovicích jsme se stali mistry, protože jsme během turnaje získali o 6 bodů více než SSSR. Nebýt toho vítězství Poláků nad Rusy, stále bychom byli mistry o 4 body.

A Němci během turnaje nezískali jen jeden bod, ale celkem 8 bodů. Docela dost. Poláci ostatně také. Jejich smůla tehdy byla, že sestupovali dva. Tím druhým byla NDR, která měla o 3 body méně.

0 0
možnosti

Letos jahody a třešně dozrají později a s medem to nevypadá dobře,bo včelky teprve zažínají pracovat a v NFL se vždy rozhodovalo jen na hřišti:-)R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik