Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ústavní soud zrušil části volebního zákona tak, že není možné uskutečnit volby. Znamená to, že politická reprezentace teď prakticky jen 4 měsíce, aby přijal nový volební zákon !

A co když se to nepodaří ?

;-D;-D;-D

1 2
možnosti

ANOfert má ve sněmovně novelu volební ho zákona už tři roky... akorát se jim to nehodí do krámu... teď je někdo klepl přes prsty...

4 1
možnosti

Jsou ale silné indicie, že ÚS je na výplatní listině STANu. V každém případě, ať vyhraje kdokoliv, zbude na letošních vobách pachuť manipulace.

1 3
možnosti

J87a18n 46R38á49ž

3. 2. 2021 17:05

Babiše rád nemám,čekám netrpělivě až půjde tato vláda od válu, ale se slovy, které Babiš pronesl na adresu ÚS naprosto souhlasím. Tři roky tam leží a pokojně Rychetským nepovšimnuta spí žaloba a osm měsíců před volbami se Ústavní soud probudí, prohlásí po dvaceti letech volební zákon za neústavni a v průběhu přípravy voleb změní pravidla hry.

Jediným výsledkem bude to, že budou odloženy volby, neboť se Sněmovna se Senátem nedohodnou na změně zákona a Babiš bude klidně vládnout dál.

4 0
možnosti
Foto

Babiš bude klidně vládnout dál, i když nevyhraje volby. Zeman ho nechá vládnout v demisi.

1 1
možnosti

To je pořád kdo s koho, ale výsledek na konci je katastrofa. Už, už to vypadá... a zas nic.:-) V říjnu bude jasněji.

0 0
možnosti

Nepiš. Když píšeš, nepodepisuj se. Když se podepíšeš, nediv se. Už máme na tebe složku.

1 0
možnosti

Premiér Andrej Babiš prohlásil, že Ústavní soud tím podkopal důvěru v Ústavu, a že se jedná o zákeřný komplot za účelem odstavit ho z politiky.

To fakt nevymyslíš. Takovej politickej hnůj na poli morálky a papalášské kultury tady snad byl naposledy za normalizace.

15 2
možnosti
Foto

Kampáááň, účelovka, Kalousek, Rychetský ....;-D

Já mám dneska druhé Vánoce ;-D;-D;-D

6 1
možnosti

Úsměvností je více. "Kmenta zase napráskal" Moniku, že je v Dubaji. Musím se děvčete zastat, ono dřelo ! Až dokonala těžkou práci v lese - jako poctivý vítěz tendru (5 mld. Kč) - šla k čerpadlům. Aby se žilo lépe, napumpovala nám do Státních rezerv Bionaftu, (5 mld. Kč). Koncern má dobré jméno, tedy už bez soutěžení ! Takto zchvácená odjela na ROH. Tak o co jde ? Kmenta štváč !

Zajímavý, dobový posun morálky. I ve Švejkovi jsou scénky, kdy ženy navštěvují nebohé vojáky v nemocnici. Paní prezidentová, nu ani premiérova, u výdejního okénka dobra - Spatřena ještě nebyla ! Andrej, je naopak dobrej. Podepsal synovi knihu ? Podepsal. Konec konců on celý život furt něco podepisoval - i "U Obuvníka". Podepsalo se to na něm. Má toho hodně, ÚS bude na výplatnici nepochybně zařazen. Nedbalá Benešová, Faltýnek - dostanou důtku ...

Nu, zase není vše špatné ! Horlivý znalec již vykřikl, že za rybé v Bečvě - Deza nemůže ! Pravda, furt viníka sice neznáme, nicméně Deza to nebyla ! Slepit tuto obludnost šílenosti - stálo tolik úsilí a prachů. Jakýsi Rychecký to nyní zase boří! To není možné ! Jak jim bude lépe ? ... :-)

13 0
možnosti

Zasloužená karma R^:-)

6 0
možnosti

pokazde - kdyz panu Babisovi jezdi oci zleva doprava - je jasne, ze mu nekdo slapnul na kuri oko

je nervozni, suveren je v trapu - kazdy dusledek ma svoji pricinu

9 0
možnosti
Foto

Včera ten průzkum a dneska tohle ;-D

1 1
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik