Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P48e49t23r 49B18u11r17i21a23n

26. 1. 2021 20:30

Řeknu vám co mě na té kauze děsí nejvíc.

To, že krajský policejní ředitel potvrdil Bendemu účast na soukromé párty a hned po zaklapnutí notebooku jednal s náčelníky policejních okrsků o tom, kterak tvrdě a nekompromisně mají vyhledávat a postihovat každou otevřenou hospodu dne D, dne protestní akce Chcípl pes. Že sám podepsal organizační příkaz k takové akci. Posílení hlídek, auta navíc do terénu a nakonec naplánoval i tiskovku, kde se bdělostí policie hodlal pochlubit.

Že v době, kdy v kruhu spřátelených papalášů popíjel za hurónského smíchu v restauraci, zvedl párkrát telefon a optal se svých podřízených jak to jde, a kolik té chamradě už pochytali. Z toho jde fakt mráz po zádech.

6 0
možnosti

Ano, přesně podle rčení "Co je dovoleno Bohovi, není dovoleno volovi.":-/

Už dávno je vidět, jak se nám drze smějí do k*ichtu a užívají si pocitu moci "vyvolených" nad ostatními lidmi, kteří jsou pro ně jen obyčejným plebsem. Celý covid mají na háku a sami nevěří tomu, co oficiálně vyřvávají a čím nás už skoro rok šikanují.

2 0
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik