Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^R^R^ Vladimíre, tento Váš článek mi utekl. Dodatečně karma!

Udělování sen Paměti národa jsme doma v naší rodině sledovali s obrovskou účastí a zaujetím. A velice souzním s tím, jak jste svůj článek vystavěl... Občané, kteří dle potřeby dají hlasitě najevo, že jim na jejich zemi záleží a že jim velice záleží na poměrech v ní, občané, kteří si nenechají všechno líbit, jsou nadějí, že neupadneme to dob podobných těm, kdy vzácní lidé trpěli tak, jak oceněné osobnosti...

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
JH

Andrej Babiš byl členem Státní bezpečnosti? A nevíte jakou měl hodnost?

0 0
možnosti
SB

Otázkou bude, jak se postavíte k pravděpodobné kandidatuře generála Pavla na funkci prezidenta republiky.

Já za sebe (ale opakuji, že je to jen můj názor, který může samozřejmě vyvolat nesouhlas jiných lidí) ještě odpustím členství v KSČ, ale neodpustím nikomu to, že v době bolševické vlády šel do armády jako voják z povolání. Že šel dobrovolně pracovat do instituce, která otevřeně říkala, že za zájmy Sovětského svazu bude zabíjet západoevropské a americké lidi, a která otevřeně připravovala naše lidi na to, aby proti své vůli za zájmy Sovětského svazu umírali.

Každý člen KSČ nese spoluodpovědnost za to, co ta strana dělala, avšak pouze u vojáků z povolání, profesionálních estébáků a profesionálních funkcionářů politického systému na tom byla založena přímo podstata jejich práce. Řada členů KSČ, aniž bych omlouval jejich členství, měla na režimu nezávislé povolání, ve kterém byli třeba i užiteční jako řidiči autobusů, lékaři, dělníci nebo kadeřnice. Ale voják z povolání byl ve funkci profesionálního sluhy tehdejšího režimu.

To je můj postoj. Proto je pan Pavel pro mne nepřijatelný.

Vy zase to hodnotíte z hlediska bývalého členství v KSČ. Takže pokud jste zásadový, měl by být pan Pavel nepřijatelný i pro Vás. Sice z jiného důvodu než pro mne, ale měl by být.

Jsem velice zvědav, jestli vy, pane Havránku, budete stejně zásadový i vůči němu, pokud bude kandidovat na post prezidenta republiky.

11 3
možnosti
RJ

Ale když on pan Pavel se nejmenuje Babiš a nechce jim sebrat koryta. Jen to jedno teda. Tak to je potom ok i to že byl profi voják.

4 3
možnosti
JH

J18a56k38u65b 14H66o55z28a

18. 11. 2019 8:34

Ehm, příběhy snad ukázaly, ne? Jestli ukázali s měkkým, tak to musely být dost měkké příběhy. Nechci dělat grammar nazi, ale tohle je přímo direkt na oční bulvu.

1 0
možnosti
Foto

Precetl jsem perex. Vic po me nemuzete chtit ;-D:-)

3 2
možnosti
Foto

J19a27k36u98b 90R86o66t25h

18. 11. 2019 8:45

Mám za to, že nikdo po vás nechtěl ani to. :-/

7 0
možnosti
Foto

Ondráček získal Cenu paměti národa, že jej zmiňujete?

2 2
možnosti
RJ

Jedna věta řekla vše:Oba mají jistě v šuplíku schovanou rudou legitimaci KSČ.

Jak to řekl Ghándí? "Slabí nedokážou odpustit. Odpuštění je znakem silných."

A vy ani po 30 letech nedokážete odpustit lidem co vám nic neudělali ani nevíte o tom že by něco udělali(až na Ondráčka ale i tak že jo) v jiné době, v jiném prostředí, v jiné situaci.

4 12
možnosti
Foto

J16a32k20u21b 51R75o55t86h

18. 11. 2019 8:28

Mohu a chci odpustit tomu, kdo o odpuštění stojí a snaží se své chyby, či přímo zločiny napravit. Nemohu však odpustit tomu, kdo se ani trochu nestydí a drze se chechtá lidem do očí. :-/

16 6
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS