Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nemohu než souhlasit. Byly to odporná zvěrstva a soudruh Skála a jemu podobní Semelová, Grebeníček by to měli ochutnat na vlastní kůži. Ale co s tím teď, když Havel razil bláhové heslo, nejsme jako oni.

2 0
možnosti
Foto

O ne, i tehdy se jasně řeklo, kdo porušil zákon, tak si půjde sednout do lapáku. Nicméně platí současně, zpětné zrcátko nesmí být tak velké, aby zakrývalo výhled.

0 3
možnosti
Foto

jeden o voze, druhý o koze. je třeba argumentovat věcně

0 0
možnosti
Foto

R^R^R^ Karma, Vladimíre.

Pár glos o komunistických vyšetřovatelských zrůdách jsem někde níže v diskusi napsal, ale mohu je - pro osvěžení paměti obdivovatelů komunizmu - klidně zopakovat:

Alois Grebeníček mučil lidi elektrickým proudem. Byla to jedna z největších zrůd mezi tehdejšími vyšetřovateli. Sami komunisté jej nakonec pro jeho sadizmus "trošku upozadili". Vysloužil si za své zločiny proti lidskosti jakési "kárné opatření". A pak se (po sametu) úspěšně vyhýbal soudu.

Zatímco vyšetřovatel Mácha, který umučil kněze Josefa Toufara, dostal za to kázeňský trest. Ne však za vraždu nevinného člověka, ale za to, že svojí brutální "horlivostí" překazil plán komunistů udělat s Toufarem velký monstrproces cílený k diskreditaci církve. U brutálních výslechů Josefa Toufara byl prý tajně přítomný jeden z vysokých komunistických funkcionářů.

V Ostravě byla taky jedna strašlivá mučírna, do níž byli verbováni havíři "na brigádu", aby si po práci šli "bouchnut do reakcionářů". Takový byl halasně vytrubovaný komunistický humanizmus.

9 0
možnosti
Foto

Největší škody napáchali komunisté zestátněním soukromých firem a farem. Došlo k přerušení kontinuity vývoje a trpké plody sklízíme ještě třicet let po odstátnění.

2 1
možnosti

Pane Bicero. Již není bohužel co sklízet. Tak jak komunisté museli zestátnit i posledního ševce, tak nový režim provedl zase opačný extrem a zprivatizoval či spíše nechal vytunelovat i ty největší stragetické a pro stát důležité podniky.

2 6
možnosti
Foto

Minulost je nutno vidět nezkresleně a srovnávat současný režim s poměry roku 89, nikoli 52.

3 5
možnosti

P77e55t22r 74B76u52r81i57a15n

8. 11. 2019 16:44

Karma, je to tak.

10 0
možnosti

Cituji z Vašeho blogu " vojna se stala útočištěm silných, ale ne moc chytrych" To prosím platí i pro generála Pavla, budoucího možná kandidáta na prezidenta ?

4 8
možnosti

Já mám svého kandidáta...František Kinský.!

3 0
možnosti
Foto

Komunista Skála je prototypem stalinistického myšlení. Přál bych mu ze srdce komunismus - třeba nyní takový ten severokorejský......

Karma.

19 0
možnosti
Foto

Pokud severokorejský režim považujete za komunistický, tedy za ekonomický systém, v němž bohatství teče plným proudem, tak byste v něm zkusit strávit nějaký čas.

2 5
možnosti

J90a31n 47J80a80n37u76š84k52a

8. 11. 2019 15:40

drzost blogeru nezna hranic

1 14
možnosti

Jsou chvíle, kdy bych dal nějakému diskutérovi s chutí do rypáku, ať si pak skučí o demokracii co chce.:-/

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS