Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J73i25ř46í 70D81a60n60i71š

7. 11. 2019 13:42

Také vás vždy tak pobaví lidé jako pan Polický a jejich víra ve funkčnost (až spravedlnost) soudního systému?

0 0
možnosti

Souhlasím Vláďo!!!!!

0 0
možnosti
Foto

Janoušek se k tomu postavil jako chlap, poškozené vyplatil odškodné.

0 0
možnosti

Tak tak. Je to gentleman.

2 0
možnosti

Nehoda se stala před sedmi lety, odsouzen byl na 4,5 roku. Normální člověk už by byl 2,5 roku venku z lochu, popřípadě i o něco dříve za vzorné chování.

Má ten Janoušek ale smůlu.

3 0
možnosti

Roman Janoušek působí navenek sympaticky?! 8-o8-o8-o

2 0
možnosti
Foto

Celé je to neuvěřitelná zhůvěřilost.

"Souhra" špatných skutků toho člověka je taková, že všechny, jeden po druhém, jsou další a další přitěžující okolností. Běžný člověk by dostal bez pardonu velmi tvrdý trest, kdyby v opilosti někoho porazil, navíc při vážném podezření že to bylo úmyslné, pak ujel z místa nehody - což samo o sobě znamená bez pardonu trestný čin neposkytnutí pomoci zraněné osobě! - a ještě by byl agresivní vůči policistům.

11 0
možnosti

J25i38ř20í 42N29ě30m58e12c

31. 10. 2019 20:52

Když jsem kdysi viděl reportáž o tom, jak ožralého Janouška chytili, jak utíkal z místa, kde srazil jiného člověka, myslel jsem, že sklapla past. Jaké ale bylo mé překvapení, když zanedlouho poté všechna média referovala o tom, že si odjel na dovolenou do Chorvatska a jak jinak, za volantem seděl on sám a zcela legálně.

Možná že bych na tuto trapnou frašku zapomněl, kdyby si odseděl svoje. Jenže on se v kriminále jen tak otočil a nyní soudům vypráví, jak je na umření. A soudy si zase berou detektivy, aby se ukázalo, že milý Janoušek na pokraji smrti lítá na kole po horách.

Inu fraška pokračuje ... on ještě jednoho dne vysoudí odškodnění.:-/

11 0
možnosti
Foto

Myslím, že oběť svého činu finančně odškodnil a tím by to mělo také končit.

1 7
možnosti
Foto

Obávám se, že jste tohle vypustil následkem hnutí mysli v šestinedělí. Tedy se může pít, trochu si chodce pro radost nabrat na kapotu, pak se jím již nezabývat a odspěchat za jinými zábavami života a lze to proto, že mám peníze. Lojza si to na své vyžilé škodovce zkusil taky, ale nemá peníze hned ted balík...a tak pude sedět. Vaše pojetí svobody je maličko ku usvrbění dlaně, milý Františku:/

16 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS