Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zkraje ve mně hrklo....Karma :-)

1 0
možnosti

Nevím, zda bude mít pan Soukup dostatek času. Zaslechl jsem, že TV Barrandov chce po 22h vysílat nový pravidelný pořad "PORNO Jaromíra Soukupa". Už se dolaďují detaily a čeká se, až si pan Soukup nechá odoperovat dva páry žeber.

0 0
možnosti

To jako chválíte TV Barrandov a ostatní aktivity Jaromíra Soukupa? Škoda, že IDnes nezavedla i minusovou karmu. Dávám ji aspoň takto.

0 0
možnosti

Tak každý nadsázku nepochopí...:-)

7 0
možnosti

takhle fakt NE! pobavilo, diky a peknej patek preju

3 0
možnosti
Foto

Dle socanů (Valachová, Dolínek) je ČT na evropské špičce !!?? No alespoň v něčem už jsme konečně ten Západ "dohnali a předehnali". A že práva na Ligu mistrů, tedy i Slávii s Barcelonou, má TV O2? To přece nemůže koncesionářům vadit, mohou se místo toho podívat třeba na skvělý Newsroom.

A ti, co se v parlamentu rvou za prosazení názorů "svých voličů", se nestydí odhlasovat Výroční zprávy ČT ! Chce mi ještě někdo tvrdit, že demokracie je vláda lidu?

1 2
možnosti

Tak mě se to nelíbí, že není např. LM na ČT, leč k tomu směřuje vývoj už dávno. Před 15. lety v Anglii když jsem se chtěl podívat na 2 zápasy Prenier ligue, mohl jsem, leč stálo to 9 liber,,,spíš mi vadí komu se O2 platí...Rv

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS