Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Věděl nejbohatší muž u nás a zároveň nový výběrčí mýta co na něj zástupce státofirmy šije? Kdo má ještě víc peněz a zájem na vypuštění informací, než ten co je chce zakrýt? Být reportér ptám se u zdroje, nejsem, tak aspoň takto.

0 0
možnosti
MK

M61i19l73a70n 33K61e11s94l

10. 3. 2019 21:27

Proč se vůbec ti králové sešli.Jak jsem se dočetl tak si to kafe v brněnském hotelu dali tři týdny po ukončení tendru.Vítěz již prý byl oznámen.Snad hledali možnost jak zpětně tendr zrušit.Nic asi nevydumali a ke změnám nedošlo.Za nic neudělání dostal snad Faltýnek tučnou odměnu?

1 0
možnosti
MB

Já si myslím, že ANO bude mít tak 80 %. Pomůže jim i nynější kauza v Brně a Mýtný Faltýnek. Již zřím - Krásné plakáty před volbami - Hesla úderná ! ...

ANO = My, krademe málo ! Kalousek kradl víc = Už neznamená nic! Takže šetříme ! Oni šetří nás -= Tedy Volte nás ! Obdržíte pytlík = Produkt našich intrik. V něm sleva na vlak = Možná i oběd zdarma! Čau lidi = Jaroslav už vazební kufr cídí! Půjčil jsem mu svůj = Hučí jako úl! No, uznejte - Nikdy - Nikdy = Přece nejsem žádný Vůl. Váš brouk Pytlík - Andrej, však už to znáte -Bude líp ... :-)

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
Foto

Já myslím, že to uteklo od Kalouska;-D;-D;-D

Vám karma:-)

3 0
možnosti
DR

Nebude to spíš od Putina?

0 0
možnosti
Foto

Budˇ někdo dobře přeplatil někoho u policie, anebo byl vydán pokyn k úniku. Navíc vše možná poněkud ex post, ale ani u toho nelze vyloučit záměr;-)

3 0
možnosti
Foto

Četl jsem, že šlo o odposlechy z jednání, které se konalo tři měsíce po rozhodnutí, že Kapsch prohrál. Pochybuji, že by byl Faltýnek tak omezený, že by podruhé zrušil výběr.

2 2
možnosti
ZD

Také jsem zvědavý jak to dopadne resp. co se z toho dozvíme. Před rokem ministr Ťok v nějakém rozhovoru docela srozumitelně popisoval, jak "neprůstřelně" měla firma Kapsch sestavené smlouvy. Bez hrozby velké arbitráže se s nimi nedalo hnout hned. Musel se na konci platnosti první smlouvy udělat mezikrok, kdy museli znovu vyhrát. Pokračování ale již bylo jen na relativně krátkou dobu. Pak teprve se k nim dalo přistupovat jako ke každému zájemci. Pokud je to pravda byla by zajímavá analýza těch původních smluv a účastníci podepisování.

Všichni zdejší chytří potenciální ministři čehokoliv mají ale již dávno jasno.

3 0
možnosti
NM

;-O..nač ta ironie ?? protože má pravdu??

1 1
možnosti
OT

Faltýnek? Zavřít až zčerná.

1 3
možnosti
JS

Nemám v úmyslu se někoho zastávat. ovšem únik odposlechů považuji za dlouhodobý a zásadní problém, který slouží té "správné straně". Myslím, že každý průměrný policista je schopen navrhnout systém jak pachatele úniku informací zjistit.

6 0
možnosti
DR

Tak si říkám, jak potom asi vypadají tendry na armádní vrtulníky, bojová vozidla, tanky a pod.?

To snad raději opravdu nevědět.

4 0
možnosti
Foto

zřejmě se v tom vesele pokračuje

0 0
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik