Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mám stejné poznatky a názory. Karma.

Nejvíc se ovšem musí Babiš bavit tím, že celý národ kupuje zaručeně české kuře z Vodňan a přitom se jedná z velké části o dovoz z Polska. ;-D

1 0
možnosti
MK

M13i51l18a80n 29K25e32s48l

7. 2. 2019 20:31

Babiš tady-Babiš všady-Babiš dobré párky má.

0 0
možnosti
KK

Slovenský Tricatel by měl sám ochutnat ten sajrajt. Pak by zezelenal a zmizel dřív než si pro něj přijdou......

0 0
možnosti
Foto

Agrofert zaměstnává 25 193 osob Odbory, konkrétně pan Středula v novinách v roku 2017 přinesl zprávu, že pozice dělníka ve výrobě ve společnosti Vodňanská drůbež, v chladném a vlhkém prostředí je za nástupní mzdu 12,5 tisíce korun je otřesná. Dělník na etiketování výrobků v Kosteleckých uzeninách, ve třísměnném provozu od si přijde na 13,5 tisíce za měsíc. Víc jak polovina zaměstnanců Agrofert pracuje za pod průměrné mzdy. Tohle přinesly odbory. Tedy na já. Nebo máte pocit, že odbory lžou. Babiš propuští lidi a zaměstnává cizince. Ty jsou rádi za jakokou-koliv mzdu Jinak Agrofert potřebuje dotace jako sůl, protože celkem dluží bankám 34 milirad. V případě, že banky budou zneklidněny, přestanou mu půjčovat a budou chtít, aby začal dluh splácet.

7 0
možnosti
JF

No a proč šijete do Babiše. Jsou tady přece odbory, jejichž bafuňáři akorát schůzují. Těch se ptejte jak to je možné????

2 0
možnosti
VH

Ale vždyť ten binec ve státním hospodaření je (tak jaképak "byl by").

2 0
možnosti
Foto

Tak podle pana Hrubého může být i u Babiše. To jej omlouvá.

0 1
možnosti
JF

Pokud berete Sášu Uhlovou Šabatovou jako objektivní zpravodajku tak je zbytečné cokoliv komentovat.

11 4
možnosti
Foto

Každý, kdo něco pravdivého napíše o Babišovi, co není zrovna příjemné, tak kobliháři označí takového novináře za neobjektivního. Pokud někdo pěje nepravdivou ódu na babiše, tak jej označí za objektivního a blahem chrochtají nad těmi články.

10 2
možnosti
Foto

Zdejší naivkové vidí v osobě Babiše nového Batu,těm to nevymluvíte.Jednomu z nich dokonce chutnají Javořické párky,to už je víc než fanatismus.:-)Na práci u pásu za minimálku dnes v Česku nikoho neseženete,tak nastupují otroci z agenter ubytovaní jako zvířata.Je to pro podobné jako Babiš lepší než přidat plat a zkusit získat české zaměstnance....zatím mužeme být rádi,že se Babišova,většinově seniorská sekta ovládaná chytrým marketingem nerozrustá a od voleb stagnuje....

9 2
možnosti
SN

:-)......Pane Bárto, nemohu si odpustit abych Vám neodpověděl. S Vámi tak cloumají emoce a nenávist, že přestáváte logicky uvažovat! Agrofert, (v současné době ne Babiš), zaměstnává 35 000 lidí. Ti tam všichni dělají za minimální mzdu jako otroci? To máte o Češích pěkné mínění!

Dnes jsem ráno četl, že tábor pro sirotky v Sýrii, které sem chtěla dotáhnout Šojdrová, postaví za vlastní peníze, ne za peníze státu! Tak si ještě plivněte a hlavně zase napište, jak 35 000 lidí pracuje pro otrokáře Babiše! RvRvRv

4 5
možnosti
VM

Karma

20% oprávněných voličů stále nedochází, že Babiš díky svým dobře placeným marketingovým odborníkům (na rozdíl od zaměstnanců v jeho výrobnách "Ala Tricatel) říká prostému lidu to, co slyšet chce. No a dělá si pak ve skutečnosti to, co chce on. To jsou také typické rysy psychopata, v tomto případě toužícího po moci.

Dalším majstrštikem z oblasti "řízení státu jako firmy" kdy jeho firmy žijí z dotací, je lež o výsledku hospodaření státu. V roce 2017 schválila vláda výdaje ve výši 1 314,5 mld. Kč. V roce 2018 hospodařila vláda s výdaji 1 401,0 mld, Kč. A honosila se tím, že cca 3 mld. Kč ušetřila. Prdlačku. Vláda projebala cca o 33,5 mld. Kč víc, než kolik naplánovala. No a buďme upřímní, většina se toho "prožrala" .

A už dnes si drbou hlavu, kde na takové rozhazování vezmou v dalších letech.

Kde je slibované snižování daní?

Kde jeslibované snížení DPH na pivu?

Kde je slibované zjednodušení podnikatelského prostředí?

BABIŠ JE LHÁŘ A ZA TÍM SI STOJÍM !

13 1
možnosti
FT

On není jen patologický lhář, on je nebezpečný psychopat s kriminální energií.

3 0
možnosti
BH

Však on tam věčně nebude a pak bude v celé naší zemi ráj pro všechny a nikdy jinak...

1 1
možnosti
FT

Na to bych se nespoléhal. On nennt ten jediný, kdo přivedl Česko na okraj katastrofy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik