Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DV

D23a27v33i65d 77V69l37k

6. 11. 2018 8:29

Tak jsi se zařadil mezi fackovací panáky, ale udělal jsi to skvěle. Holt v Čechách se na národní umělce nesahá Vadimíre! Kdo by nám pak hrál k buřtguláši? Tobě karma

1 1
možnosti
MK

M97i61l33a52n 24K36e94s14l

5. 11. 2018 22:07

Tak jsem si probral čelné představitele čelných států,abych srovnáním zjistil proč je ten Putin tak hrozný.Nechci dávat rovnítko mezi Zemana a Putina,ale přeci jen nějaká podoba tu je.Zeman vyhrál již druhé prezidentské volby.Proč? Protože všichni zájemci o post na pražském hradě byli ještě horší než on.No a co ti čelní světoví představitelé : Trump,Merklová,anglická včelka Mája a francouzský tajtrdlík.Vždyť tito státníci jsou tvrdě kritizováni a zesměšňováni ve světě a hlavně doma.Cvok,utečenec ze šaškecu,pomatená bába atd.Není mezi nimi politik sklízející potlesk.Co by se psalo,kdyby nějaký podobný metál předala Nohavicovi Merklová.

4 0
možnosti
JK

Ano je to k zamyšlení. Proč ta Merkelová, stejně většina jiných, podobné medaile nedává a Putin ano? Zřejmě nejsem sám překvapený, že Jarek podlehl mámení třpytivé a pochybné slávy, nebo neměl na vybranou? Měl bych věřit povídačkám o udavačích, kterým jsem nevěřil? Má Rusko prospěch z připravených akcí, které rozdělují Český národ?

Putin by nepřipustil blamáž s nabídnutou a odmítnutou medailí, jak probíhalo prověřování a kontakt z Ruska, kdy a kdo přemluvil Jarka? (Agenti?) Co by se stalo, kdyby nakonec přece jen odmítl? (Originály spisů?)

Je normální, že si musíme klást podobné otázky? Proč vlastně?

Jen pro zamyšlení, odpovědi nečekám.

4 0
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik