Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Připojuji se k Vám, pane Havránku.

0 0
možnosti
MS

Nevím, zda je to rozumné. Když vyklidí pole Zemanovi kritici, o to víc budou vidět jeho adoranti. Nehledě k tomu, že by to mohlo vypadat, že mlčení je souhlas.

2 0
možnosti
PK

Konečně rozumný přístup. Tak snad se vás chytí i další. Už je nudné číst stále a dokola urážky na pana prezidenta. Zvláště od těch, kteří ho za urážky kritizují.

0 4
možnosti
MV

Moje řeč. Proč si plnit hlavu hnusarnama.

1 0
možnosti
MK

Rv Ano, také, když mám Zemana kritizovat, je vulgarita v popředí. Ale ti, kteří teď nejvíce hysterčí, se rozcházejí s prezidentem v zásadních otázkách, kde já s hlavou státu souhlasím. Právě pro ty zásady je Zeman na hradě potřebný.

M.j. vím o daleko větší žumpě, která je vystavěna z krásných slov. Když to poměřím - v té hradní spadnete na právě se tvořící chodník a můžete se zvednout, ale do té druhé padáte jako do Macochy bez možnosti návratu!!!

5 0
možnosti
JH
Foto

:-/svým způsobem máte pravdu ale nebude to pak ještě horší a nepřitvrdí? Lidé se dovolují jen tolik kolik jim ostatní dovolí a tolerují:-/

1 0
možnosti
VE

Autor mohl jít příkladem a tenhle článek si mohl odpustit ;-)

5 1
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik