Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Soud rozhodl přesně podle práva. Trestný čin se nestal a ti "napadení" se chovali nepublikovatelně. Měli být potrestáni oni.

0 0
možnosti

Jestli se nepletu, tak tebnto "pan policista" již není stíhán!!!

0 0
možnosti
Foto

Ano. To je v pořádku.

0 1
možnosti
Foto

Kdosi se kdysi shlédl v amwrické policii a líbilose mu jejich "sloužit a chránit", ale pro nás zžejmě nedůstojné sloužení, ačkoliv existujíjednotlivé služby Policie ČR a jejich pracoviště jsou SLUŽEBNY.

A tak policie začala místo sloužit občanům jen pomáhat, jenže (jak autor správně podotýká) především sobě a svým soukmenovcům. A to samozřejmě zastřešuje GBS, který se hlavně stará, aby se upečené jedlo doma.

Ale abychom byli spravedliví, není to jediná "sekta" v tomto státě, obdobně fugují lékaři, advokáti, úřednící a další a další, kterých je mnoho a mnoho.

Autorovi karma a R^.

1 0
možnosti

Popsal jste to přesně. Po tomhle rozhodnutí určitě i největší naiva, který doufal, že soudy jsou nezávislé, ztratí poslední zbytky téhle víry. A co je hlavní - ten rozsudek strašně ublíží policii, která se už dlouho snaží získat důvěru lidí, viz všechna ta "pomáhat a chránit". Způsob, jakým se (ne)vypořádala se svým psychicky vyšinutým "Rambem" (viz komentář pana Vodvářky níže), je nejlepší cesta k tomu, aby člověk raději odvrátil hlavu, když se něco děje, protože si nemůže být jistý, že to nakonec nespadne na něj...

0 0
možnosti
Foto

Naprostý souhlas.

Nejsem schopen posoudit, jestli šlo o trestný čin. Jednoznačně však má tento člověk být okamžitě a bez milosti vyhozen od Policie ČR a to z důvodu psychického nezvládání podobných situací. To je opravdu nutné čekat na okamžik, kdy podobnému magorovi rupne v bedně a ten kohoutek zmáčkne?

7 0
možnosti

Nechci dělat tomu Rambovi advokáta, ale něco málo o tom vím.

Lidé z útvarů rychlého nasazení nevedou normální život. Buď cvičí a jejich speciální výcvik je nepředstavitelně tvrdý až brutální, anebo čekají a musí být neustále ve střehu a připraveni na zásah. Prý jsou permanentně pod velkým tlakem a v obrovském stresu, takže je možné, že soud přihlédl i k těmto okolnostem.

Tu práci asi hned tak každý dělat nemůže... na druhé straně je potřeba si uvědomit, že oni při zásahu proti podsvětí a gaunerům všeho druhu často nasazují život.

0 0
možnosti

Přesně! A to si představte, že to byl střet s tou snad chytřejší částí policie, managementem. Jak by asi dopadlo setkání s pěšáky toho útvaru?

2 0
možnosti

Ta pistole,jako taktický tah, to je skutečně odůvodnění jako stehno....protože nemám zbrojní pas,měl bych si brát do auta aspoň vidle, abych mohl v případě, že se mi nebude na dopravním pořádku cosi pozdávat taktizovat. "Pomáhat a chránit" koho a jak?

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS