Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

První signální zafungovala. Nejprve si zkuste zjistit skutečná fakta, pak nebudete psát takovéto emocionální výlevy. Jste ale hodně prostoduchý, stejně jako ti, co Vás karmují.

0 0
možnosti

M70i50r71e61k 54Ř96í63h17a

10. 9. 2018 13:54

Fakta jsou jasná. To že je z EL závodnice na světové úrovni, s tím nemá nějakej svaz nic společného. Nedal do jejího růstu ani zlámanou grešli. Takže svaz nemá žádné právo ji určovat sponzory. Sponzoři svazu jí tolik peněz nezaručí. Svaz by měl zavřít hubu, zůstat v předklonu a bejt rád že nás ta holka chce reprezentovat. Ona si i bez svazu sežene dost peněz na svoji kariéru. Sport Invest je v úplně jiné pozici a jak už někdo dole psal, není to charita, ale normální podnikání, proto se nedivím tomu, co Sport Invest dělá.

0 0
možnosti
KV

Mnozí soudruzi ve svazu ještě pamatují komunistický Pragosport, který byl pánem a vládcem nad osudy sportovců v ČSSR a proto by i dnes rádi zkasírovali 90% výdělků našich reprezentantů. Když potřebovala Ester v začátcích pomoc tak jste byli soudruzi kde?

6 1
možnosti
AM

Sebrat nenažranému nýmandovi Jarolímovi 500 tisíc z jeho 600 tisového měsíčního platu a mají ročně 5 milionů na mládež. A mohou nechat Ledeckou žít.

6 0
možnosti
RB

Jako že dávají Ledecké málo? nebo jak jste to myslel?

1 1
možnosti
RB

Tak co autore. Po dnešním zveřejnění důvodu proc není podepsána smlouva nechcete mírnit slova co jste napsal?

0 2
možnosti
JR

J92a59n 71R22á73ž

7. 9. 2018 17:42

Přečetl jsem si to, co bylo zveřejněno důkladně a zcela jasně to ukazuje, jakými jsou bafuňáři lyžařského svazu vyčuránky. Dokud byla Ledecká "nikdo", sponzoroval její činnost jen táta a lidé, kteří riskovali své peníze s vidinou, že když bude úspěšná, vrátí se jim to. (Někde se Janek Ledecký zmínil, že ze bylo cca 20 milionů) Tehdy pro ni sponzory svaz nesehnal a že pro dnešní Ledeckou sehnal lukrativní sponzory? Ty by sehnal i Brouk Pytlík, protože o to umístit logo na její kombinézu se pere celý svět. Takže co svaz zveřejnil, může oblbnout jen duchem chudé, kteří si myslí, že sponzoring profesionálního sportu je charita!

8 1
možnosti
HZ

Včera to nějaký pán v saku vysvětloval. Sice jí přípravu platil tatínek, ale nebýt těch závodů, které organizoval svaz, neměla by kde zazářit! ;-D

10 1
možnosti
JR

J54a20n 35R17á47ž

7. 9. 2018 17:49

A jsou i takoví, kteří ty kecy bafuňářům z různých sportovních svazů žerou!

Jestli není příběh Hušákovy Sazky dostatečným mementem vypovídajícím o morálce a nenažranosti šéfů sportovních svazů i olympijského výboru, tak co už dokáže otevřít oči těm, co obětují vlastní peníze i čas, aby jejich dítě něčeho dosáhlo a nakonec i veřejnosti, aby je z jejich postů vyhnali?

4 1
možnosti

Zatímco u Erbanové jsem měl docela jasno, u Ledecké nevím. Nevím, kolik jí teď svaz přispívá a kolik za to chce plochy, jaká jsou obvyklá pravidla. Tady by to chtělo vyjádření obou stran. Nejlépe je tady pozvat do jejich pořadu, ať si popovídají před námi ...

1 0
možnosti
Foto

A vy si myslíte, že by svaz něco přiznal, nebo že by mluvili pravdu? Jde přeci jenom především o peníze ne?

5 0
možnosti
PM

Proč by bafuňáře měl zajímat nějaký sport, talenty nebo reprezentování naší země? Oni si chtějí postavit dům, jet s milenkou na luxusní dovolenou a prohánět se v drahém fáru.

22 0
možnosti
RV

Opravdu veškerou? To říká SportInvest?

0 3
možnosti
Foto

tak především to říká její otec, že do ní během let investoval 12 milionů a také říká, že podpora od svazu byla nulová. Pokud si jí v její kariéře všimnul sportinvest a začal jí podporovat a po té samozřejmě i participovat na jejích výhrách to je jiná věc.

Fakt je ten, že ve všech sportech mají talentované děti problém a prakticky vždy je potřeba, aby si sehnali sponzora (pokud to rodiče nedávají).

Nemám důvod věřit tomu, že EL byla díky penězům otce velmi dobře financována v dobách kdy ještě nevyhrávala. O to hnusnější je, když svaz si najednou nárokuje něco na co nemá právo a jde cestou vydírání toho nejhrubšího zrna.

12 0
možnosti
SM

Máme spoločnú minulosť. Máme rovnakých hajzli.ov v športových zväzoch. Presne toto u nás robili Zuzulovej a Vlhovej. To je neuveriteľné, títo funkcionári. Karma.

35 0
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik