Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

S tým vlastným WC to až taká paranoja zo strany Kima nie je.

Z histórie sú známe prípady, kedy Američania robili špionáž práve skúmaním záchodov a ich obsahu. Bolo to v západnom Berlíne počas studenej vojny. Zo stolice sa okrem iného dozvedeli, akú stravu majú Rusi, aký zdravotný stav a pod. A bonusom boli tajné informácie - ruskí vojaci si totiž zadky utierali starými kancelárskymi papiermi, na ktorých boli neraz dôležité informácie... :-)

Ak by Kim to vlastné WC nemal, Američania, resp. CIA by asi neodolala pokušeniu dozvedieť sa čo-to o jeho zdravotnom stave.

1 0
možnosti
PK

Zapoměl jste na nebožtíka Kaddafího. Také si leccos vozil, měl dámskou ochranku, trochu se pak politicky napravil a přesto jsme ho zlikvidovali. Kníže to dokonce hodnotil, že se otevřela cesta k nové, demokratické Libyi. :-(

0 1
možnosti
PK

Jak se kdo cítí, je otázka subjektivního vnímání okolního světa a ta paralela se socialismem nabízená v textu se mi zdá dosti nadnesená.

Včera odpoledne a dnes ráno to u nás propršelo a byl by důvod k nespokojenosti, osobně ho nemám, pejsan, který když viděl jak prší udělal otočku do pelechu , ale stejně půjdeme ven a i když mu zmokne kožich bude to pro oba zdravý pochod. prostě se na dnešní den těším jako na zítřejší .....;-D

0 0
možnosti
PK

Tak za socíku jako vzorné pražské děcko jsem alespoň mohl vidět potentáty naživo, dokonce mi někteří podali ruku - Nikita Sergejevič ve Strašnicích, Viliam Široký v Ruzyni, Ahmed Ben Bella na radnici ... To už se mi dnes nestane:-)

0 0
možnosti
Foto

Pokud ten Putinův míč doputoval už na území USA, pak je to záležitost FBI, nikoliv CIA.

0 0
možnosti
OK

O62t50a 38K73i97n84c

22. 7. 2018 0:53

Hitler, ale i sovětští vládci, si s sebou vozili ochutnavače pro případ, že by jim dal někdo otrávené jídlo.

0 0
možnosti
Foto

Karma. U toho Kima je to jeho paranoia, ale pokud někdo něco dá prezidentovi protistrany, tak si myslím, že "proklepnutí" daru speciálními službami je na místě. Ostatně, kdyby Trump daroval něco Putinovi, tak FSB to taky "rozebere do posledního šroubečku" a pak to zase složí. Jen by se o tom asi nepsalo na titulních stránkách.

1 0
možnosti
Foto

Představte si že by uvnitř míče mohl být novičok.;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik