Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J87i71r70i 24T58i72c17h38y

24. 6. 2018 17:01

A co nepiskana penalta proti Mitrovicovi, zapiskana jako jeho faul! Tim Srbove prohrali zapas, ktery by pravdepodobne vyhrali, nasledkem mozna nepostoupi ze skupiny. A co nepiskany faul Costy, po nemz strelil Portugalcum branku - opet mozna jiny vysledek zapasu. Na co je to video hodnoceni? Skandalni!

0 0
možnosti
DR

Naprostý souhlas. Rozhodčí z tohoto mače udělal naprostou frašku. Doufám že přinejmenším na MS už si nepískne.

2 0
možnosti
MS

V daném případě měl být podle mne postup následující - rozhodčí měl odpískat penaltu a po případných protestech Němců měl definitivně rozhodnout videorozhodčí. Od hlavního rozhodčího to byl podle mne alibismus, což může být jeden z negativních důsledků zavedení video kontrol.

1 0
možnosti
VV

O tom co by kdo mel se muze zde diskutovat. Ale domnivam se ze pravidla jsou jasna a video se pripousti pouze v pripade sporu zda byl mic za brankovou carou ci ne.

Mistrovstvi sveta neni HET liga.

0 5
možnosti
JN

Nejenom tento zápas ukázal, že video vše nevyřeší, vždy bude při posuzování hrát roli lidský faktor. Ostatně to samé se již stalo při zápase Brazílie - Švýcarsko, kdy byl ve 2. poločase dle mého názoru jasně faulován ve vápně brazilský útočník Jesus Gabriel, penaltu Švýcarům odpustili rozhodčí i v zápase proti Srbsku, atd.

0 0
možnosti
PL

P92e50t60r 52L54a85n78g73e26r

24. 6. 2018 10:52

A jeste dovetek. Ono to bude nejakou dobu trvat, nez se videorozhodci "zabehnou".

0 0
možnosti
PL

P49e77t55r 26L35a70n67g76e33r

24. 6. 2018 10:51

Podle zaberu z televize to na penaltu vypada. Ovsem, ackoliv jsem fandil Svedum, musim uznat, ze Nemci sli za vitezstvim hladoveji a byli to oni, kdo se postaral o pekny atraktivni zapas.

2 0
možnosti
JV

Němci hráli 95 minut a jednu branku. Snad nechcete tvrdit, že mělo vyhrát Švédsko.

1 0
možnosti
DN

To Vás muselo hodně nadzvednout ze židle. Ten blog jste snad napsal pár minut po zákroku. 8-o;-)

0 1
možnosti
Foto

Tento zápas jsem neviděl, tak nevím jak to bylo.

Jisté však je, že německý rozhodčí poškodil Srby v utkání se Švýcary, ve kterém Srbové nemohli střílet zaslouženou penaltu. Videorozhodčí se domnívali, že to penalta byla a navrhli mu, ať se podívá na video. On to však odmítl udělat. Od tohoto rozhodčího to byla arogance nejvyššího řádu, že se na to video ani nešel podívat (byť má právo, to odmítnout). Díval jsem se na komentář na BBC o tomto utkání, kde byl ten německý rozhodčí jasně odsuzován. Trochu mne to rozlobilo :-(, ale pak jsem si řekl, že je to jen fotbal, a můj život jde dál.

7 0
možnosti
JV

Neviděl!Tak proč do toho kafráš!

1 3
možnosti
PK

Dnešní zápas,který jsem částečně sledoval, je vhodným vysvětlením, proč jsem před řadou let opustil fotbal. V americkém fotbale se většina sporných věcí a každý touchdown prověřuje na videích a těch kamer tam lítá mraky.

1 0
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik