Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IK

Ano, je krásný a krásný býval i český fotbal, kdysi. Ani zmínka politování nad tím, že se Češi aktivně neúčastní, nekvalifikovali se. Země jako Senegal, Panama, Egypt, Saudská Arábie, Nigerie to dokázaly. Čím to je?

0 1
možnosti
Foto

Nejspíš je potřeba vyznat se v systému kvalifikace na MS a v konkurenci na jednotlivých světadílech. Jeden příklad, Austrálie měla dvě možnosti opravy! Evropa to má díky FIFA nejsložitější. Kde je třeba Itálie nebo Holandsko?

0 0
možnosti

Tento zápas ukázal, v čem je síla fotbalu. Prostě, když se to umí, je to úžasná podívaná. Oproti minulému MS hráli Portugalci jako tým, a Ronaldo to jistil. Je to geniální fotbalista, a je radost se dívat, jak ke hře přistupuje - čiší z něho radost ze hry (na rozdíl od našich). Všechny jeho včerejší góly byly super!

3 1
možnosti
Foto

Skvělý zápas, Ronaldo je opravdu hvězda 21. století. Fyzické předpoklady, úžasné zrychlení, technika, koncentrace, bez svědomí. Dva góly si připravil tím, že si přišel pro faul a především ta druhá exekuceí byla úžasná. Jeho herní kvalita je bez diskuse, ale na pivo bych s ním nešel. O tom ten fotbal samozřejmě není.

Ke konci jsem sledoval čas a bylo mi líto, že to není finále.

Karma za připomenutí!

2 1
možnosti
Foto

Věcně souhlasím, ale Vladimíre, zapomněl jsi na Belgii a místo momentálně slabší Argentiny bych jmenoval Uruguay. A nezapomeň se podívat o pár článků výš nad svým blogem. :-)

1 1
možnosti
VH

Míro souhlasím do puntíku. Napsal jsem to těsně po zápase...a na Belgii se moc těším...dnes mi udělali radost západní sousedi..jen tak dál.R^

0 0
možnosti
Foto

Ronalda nemám rád, ale je to PAN fotbalista. Španělé si byli vítězstvím až příliš jistí a už do toho nakonec nešli. Jenže ve své podstatě výsledek vyhovuje oběma stranám.

5 0
možnosti
RT

Bylo to super.

A ty neustálé zvraty. Takové zápasy v závěru MS už nejspíš neuvidíme.

3 0
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik