Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

D73a25v40i51d 42V11l69k

1. 4. 2018 9:15

jo karma VladimíreR^

0 0
možnosti

Už jsem se obával, že podlehne tlaku a než aby ho vydal do Ruska, vyvlékne se z toho a podá raději demisi. Vydání do USA muselo být jasné od samého počátku. USA o jeho zadržení požádaly, Rusové se později přihlásili s údajným trestným činem, který byl však naprosto bagatelní.

4 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

5 0
možnosti
Foto

R^;-Dpobavil;-)

ale s tím hackerem je vážně divné že o něj USA tak stojí když se Doník dušoval že žádné ovlivnění voleb v jeho prospěch se nekonalo:-/

1 0
možnosti

Tak Pelikán již ohroženým druhem je (jakožto ministr za ANO), tímto se právě pokusil zachránit;-)

"Nikým neovlivněné rozhodnutí"? Pár dní po soukromé návštěvě Paula Ryana v Praze? ..Po návštěvě, která byla označena politickou událostí roku a během níž řečnil ve Sněmovně a vyslovil víru v to, že Nikulin bude vydán do USA? Trochu (spíše dosti) úsměvné konstatování;-)

Ale aby bylo jasno, nejsem proti vydání toho hackera do USA pakliže jeho zatčení iniciovali Američané, resp.byl zatčen na základě amerického zatykače... a jsou tam objektivní důvody (útoky na servery firem LinkedIn, Dropbox..)

5 1
možnosti

Hacker je asi tam, kde si to vysloužil a až bude vytěžen, tak si nebude žít špatně a co se týče procesu vydání, tak jen doufám, že vše bylo po právu učiněno.

6 0
možnosti
Foto

No vždyť je to dost, že se také po věčném vyhrožování demisí trochu pochlapil. Navíc ani tak bych to nepřeceňovala. Babišovi určitě poradci doporučili, že by získal body, kdyby se trochu Zemanovi postavil, a tohle se prostě hodilo.

9 3
možnosti

... kdyby se Zemanovi trochu postavil... ;-DR^

3 0
možnosti

M. Zeman vlastně jde ve šlépějích Nikity Chruščova. Bodrý chlapík, který odhalil kult osobnosti, botou mlátil do pultíku OSN a všude chtěl sázet kukuřici. Miloš odhalil kult hyeny Bakaly, na řečništi Barrandov se převléká - již přidělená zaměstnanecká, plechová skříňka a miluje přírodu, zejména čápy. Pelikán je zvláštní druh ptáka, ale bylo vypozorováno, že pokud se zdržuje v těsné blízkosti čapích hnízd, pak ohrožen zatím není. Dovoluje si i do Miloše klovat. Pravda, Nikita měl svůj pověstný klobouk, na tom se ještě musí popracovat ! Volejte Okamuru a Soukupa ! ... :-)

5 2
možnosti
Foto

Nikým ovlivněné rozhodnutí? A teď prosím tu o Červené Karkulce.

7 7
možnosti

Nějak si chlapec nevšimnul, kdo tu byl o vydání požádat. Tak nějak nestranně.

10 0
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik