Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

Ha, outoval se lonťák nebo Cajzl! "V Cejlu" není a nebude nic, neb Cejl není čtvrť, ale ulica. Takže akvapark se bude stavět "na Cejlu". ;-)

0 0
možnosti
TT

P.S.: Častá chyba Cajzlů, proto na ňu upozorňuju. Vzpomínám si při té chybě vždycky na Pohlreicha, jak byl U Vlka na Cejlu a když měl říct místo, použil špatnou předložku a mírně se při tom zarazil - bylo vidět, že plave. :-)

0 0
možnosti
TK

Hele, a jestli do nás budou Pražáci rejpat, tak si ty sjezdovky postavíme dvě! Na just! ;-D;-)

5 0
možnosti
VH

Já jsem z Plzně, to je to město co vás letos vysekne ve finále v hokeji...:-)

1 1
možnosti
JV

Mohli by k té sjezdovce ohnout i tu trasu metra;-D

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
PV

P86a45v14e84l 15V12é32b60r

22. 3. 2018 11:53

Inu, co jsme si v Brně zvolili, to tam máme. Já jsem sice tu bandu Žít Brno nevolil, bohužel však moji spoluobčané ano. Snad půjdou ty škody, co stihli (a ještě stihnou) napáchat, napravit.

7 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
ZS

Střílení na hrozny nepřinese žádný užitek. Kdyby se však posunul termín, mohli by biatlonisté střílet třeba špačky. Za každého špačka by pak závodník dostal od vděčných vinařů sklenku burčáku jako prémii. Troufám si tvrdit, že v říjnu bude v Brně stejně přírodního sněhu jako v tradičním únoru, takže v tomto ohledu žádný problém. Vůbec nevětší užitek by pak přineslo, kdyby se střílelo štětinami se solí do (_;_) těch chytráků, co podobné věci vymýšlejí (i když základ slova myslet v jejich případě není na místě).

1 0
možnosti
JS

Čím větší kravina, tím větší naděje na schválení a dotace z EU.

8 0
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik