Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

To je samý Zeman sem, Zeman tam; napište bez vymezování se vůči druhému, proč volit Drahoše! Moc toho nebude; nejbližší argument by mohla být petice proti strachu, která je zcestná už svým názvem. Realita na Západě nevyvolává strach, ale zcela pragmatický názor na věc.

Co dál? Kromě nažehleného zevnějšku a naučených pouček do diskuse už moc nezbývá.

Proto volím Zemana!

P.S.

Vyvolání hysterie kolem Peroutkových článků jeho jméno poškodilo a to nálezem jeho tvorby, která je v zákrytu s předmětným článkem. Mnozí, a já jsem jeden z nich, měli Peroutku jako novinářský pojem. Dnes je však na pořadu dne název novinářské ceny změnit!

0 1
možnosti
Foto

Zajímavé ovšem je, když jsem se zabýval obavami Jiřího Drahoše z mojí osoby, tak jsem dostal karmu 47,75 a to nebyl článek ani v zaujálech, ani na titulce: https://jaromirpetrik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=637456

3 3
možnosti
Foto

Co by tam ten článek dělal, když nebyl pro Drahoše?

3 0
možnosti
NM

...tak pane,máte to nějak popletené všeobecně a tím Římským klubem obzvláště neb tam se jich smočilo poněkud více a to v čele s V.Havlem...to jako nic? as těma plivancema jste se opozdil a je to jako s opakovaným vtipem...to p. Jandová tady poplivala p.Zemana mnohohráte a to i se 40 bodovou karmou...a taky nic ??? Ale dle vašeho vyhraněného názoru je vše v naprostém pořádku8-o!!!!

5 3
možnosti
JK

J42i62r96i 52K97u16c25e81r16a

17. 1. 2018 14:19

Máte pravdu. Ale stejně rychle letí vzhůru karma s články, kde se plive na pana prezidenta Zemana.

5 2
možnosti
Foto

Já jenom řeknu to, že si nemyslím, že pan profesor Drahoš je špatným člověkem. Jenom prostě v té době totality hrál takový ten přizpůsobivý fíkus, aby měl slušné zaměstnání, nějaké ty výhod a žádné potíže.

A není to, Antone Pavloviči trochu málo?

4 4
možnosti
RH

Zatímco Zeman aktivně budoval socialismus, dokud se nedal k tý špatný partičce komunistů a oni ho pak proti jeho vůli ze strany vyšoupli. :-)

7 1
možnosti
PH

S karmou je to jednoduché - vemte politika. Máte dvě možnosti. Pište, buď jak moc toho dobře udělal, jak je skvělej, jak jeho opozice tohle nebo to dobře nedělá - nebo naopak, jak moc nic nedělá, jak je špatnej, jak je opozice lepší. A máte karmu jako prase. Tak to chodí.

0 0
možnosti
Foto

Děláte to samé v opačném gardu, moc nechápu, na co si stěžujete.

4 0
možnosti
JB

J42a34n 90B36u13r23d70a

17. 1. 2018 12:42

Článků proti Drahošovi je tady dost, ale nesouhlasím s vámi v tom, že by v nich bylo kdovíkolik argumentů. Většinou je to pouze: "nevolte jej, protože jej nemám rád" zabalené do prapodivných konstrukcí.

5 0
možnosti
OP

Tak si plivněte také, toužíte-li po vysoké karmě ;-D

6 7
možnosti
VH

Jen toužím, aby ta sebranka byla z Hradu pryč. Rv

8 7
možnosti
VS

Jank prohlásil Miloš zeman: třetina tohoto národa je slabá duchem. Každý sedmý obyvatel je debilní nebo alkoholik, a zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt. Nějak se to schoduje z jeho volebním výsledkem. ironií je že čím víc je uráží, tím jsou mu věrnější.;-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik