Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Havránku, nějak Vám uniklo, že to nebylo setkání kandidátů na prezidenta, ale jejich mluvčích.

1 0
možnosti
Foto

V druhém kole kohokoliv jiného jen ne Zemana. Nemám o čem pochybovat a je jedno co zde zemanOVCE píší.

9 2
možnosti
Foto

Zoufalství pražské kavárny začíná před volbami gradovat. Pan Havránek tyká a uráží prezidenta a nechce pochopit, že prezident republiky nebude cupitat podle jeho představ. Prezident Zeman dal jasně najevo, co si myslí o dryáčnických a uřvaných předvolebních debatách a s nadhledem tyto šaškárny přenechal svým protikandidátům:-)

8 15
možnosti

Prezident Zeman dal jasně najevo, co si myslí o dryáčnických a uřvaných předvolebních debatách..."

A proto zvolil na včerejším slavnostním večeru na Hradě k zahájení oslav stého výročí vzniku Československa a 25 let vzniku České republiky důstojný a kultivovaný projev, který neobsahoval žádné obhroublé výrazivo IV. cenové a svým státnickým projevem přímo vytřel zrak celé pražské kavárně. ;-D;-D;-D

11 1
možnosti

"Ministři byli blbí a Dubček se podělal". Pak se i v klenotnici dobře spí a soudy nařizují opakovaně omluvu za výroky. Nepodělaný a moudrý Miloš hrdě odchází zadním východem - při své první, nepovedené volbě. Osvědčeně se i dobře kope do těch, kteří se již nemohou bránit - F. Peroutky. Ani nestačí, že byl v koncentračním táboru ! Stejně si tam sedl účelově ... Vivat Milošovi - Všechno ví, všude byl - kam se případný čtenář chystá - Odsud se již Zeman vrací ! Nu, směr Vysočina ... :-)

17 0
možnosti

Dubček podepsal pendrekový zákon. Pro to není omluva.

Pokud jde o serpen 1968, můžeme se domnívat, že měl třeba strach o to, co by se stalo s národem, kdyby on v Moskvě nepodepsal.

Ale pendrekový zákon? To byl předsedou parlamentu, už to nebyla situace, kdy šlo o všechno, a kdyby si postavil hlavu, že takovou špinavost nepodepíše, tak by maximálně tak přišel o funkci.

Pro podpis pendrekového zákona není omluva a ten dělá z Dubčeka lumpa.

10 0
možnosti
Foto

A co si máme myslet o schválení toho pendrekového zákona Parlamentem. Ten podpis byl naprosto formální záležitostí. Klaus také nějaký zákon nepodepsal a dělo se snad něco?

0 0
možnosti

Pan Dubcek zklamal nadeje vsech, kteri mu v roce 1968 verily. Jako vrcholny predstavitel tzv. obrodneho procesu nemel pravo zachovat se , tak jak se zachoval. Proste se podelal.Rv

8 7
možnosti

Koukám další co adoruje generálního tajemníka ÚV KSČ soudruha Dubčeka.

P.S. Žádného pana Dubčeka, ale soudruha Dubčeka. Často tady čítávám ... bývalý komunista je jako bývalý černoch. A u čs komunisty (ve své době) číslo jedna to neplatí? A o jeho "hrdinství" v letech normalizace už popovídali bývalí disidenti. Jo, proti němu byl v té době Zeman hrdina.

11 0
možnosti

Nojo, ale nevidite tu spoustu byvalych cernochu zde?

1 0
možnosti
Foto

Ono lze urazit Dubčeka ????

0 0
možnosti

Myslím si, že není možné jej dnes hodnotit či soudit. Víte jak by jste se v jeho situaci zachoval?

2 1
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik