Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

J71i88ř64í 72F52o79g57e75l

29. 12. 2017 8:07

Hlavně když na fotkách nevasí Drahošovy nedioptrické brýle....;-)

2 8
možnosti
Foto

A jak víte, že jsou nedioptrické? Vy znáte jeho optika? ;-D

1 2
možnosti
Foto

Poslední dobou docela rád čtu, jaké argumenty mají příznivci pana Zemana. Nejde do debaty - bravó, co by tam dělal? je to pašák, netřeba, aby vystupoval, známe jej.

Nebo se rozhodne do debaty jít - opět bravó, pašák, i přes svůj - nezaviněný, jak jinak - hendikep, půjde a vytře jim zrak nějakým povedeným bonmotem

Pošle místo sebe toho hradního mluvku - bravó, to je krok správným směrem.

Napadá mne otázka: existuje něco, cokoliv, co by se příznivcům pana Zemana na jejich modle nelíbilo?

Autorovi článku samozřejmě karma.

15 2
možnosti
Foto

Nám se na Miloši Zemanovi líbí úplně všechno. Jenom by měl být trochu štíhlejší méně drzejší Lépe se pohybovat ne pronášet takové množství Bonmoto Neměl by kouřit jak Tovární komín a používat politice Kalašnikov.

Jinak je to prima chlap i když jsem ho vždycky nesnášel Tak jo budu zase volit.

Případné nesrovnalosti v textu jdou na vrub hlasové moje firmy Google která asi nemá peníze na pořádný vercajk

1 4
možnosti
MN

Veškerá prezidentská kampaň je jen pro voliče, kteří nechtějí volit Zemana a chtějí si vybrat mezi těmi ostatními 8 kandidáty. Tak ať spolu soutěží a diskutuje těch 8 kandidátů.

Voliči Zemana mají jasno už teď a nepotřebují sledovat žádné debaty, nepotřebují žádnou Zemanovu kampaň a on to velmi brzy a správně pochopil.

5 11
možnosti
VS

Samozřejmě že zemanovy voliči mají vždy jasno. Tak jak je měli věčný voliči KSČ nebo NSDAP. Ty taky měli vždy jasno, protože pro ně je nejhorší věc- myslet.[>-]

10 1
možnosti
MK

Zeman sedí tiše v koutku, žádného kandidáte nenapadá a všichni v opozici se z toho mohou .... zbláznit. Proč diskutovat? Příznivci knížete a pražské kavárny jsou jistě pevně rozhodnuti Zemana nevolit a ti, kteří, přes mediální popravu Zemana od "elit" národa ho volit budou, žádnou debatu nepotřebují.

Aby ta debata měla smysl, musela by se najít persona, která stávající uchazeče převyšuje o hlavu.

3 13
možnosti
LC

To, že se diskuzí prezidentských kandidátů nezúčastní, avizoval Zeman již dávno. Konečně, ty diskuze by měly sloužit k tomu, aby si voliči udělali obrázek, jaké hodnoty kandidát zastává. Hodnoty, které zastává Zeman, jsou všem voličům všeobecně známé. O čem by taky měl diskutovat s lidmi, kteří mají, například, povědomí o rozpočtu armády ČR 2 mld, nebo 200 mld. Orel mouchy nelapá. Pan Drahoš je jistě vzdělaný člověk, ale o chemii by si s ním Zeman těžko pokecal. Je to ovšem disciplína, která se v prezidentském úřadě málokdy uplatní. Jediný, s kým by si mohl Zeman na "politické" úrovni pokecat, je Topolánek a na to bych se i se zájmem podíval. Tím co jsem napsal ale nevylučuji možnost, že pan Drahoš se stane prezidentem. Na Hradě bude dobrou ozdobou a v Bruselu z něj budou nadšení.

6 3
možnosti
JB

J41a15n 93B72u51r24d58a

28. 12. 2017 23:05

Mohl byste, pokud mohu prosit, nalinkovat nějakou debatu s kýmkoliv v nedávné historii, ve které Zeman říká politicky něco zajímavého nebo podnětného? Něco, coby ostatní kandidáti nemohli vymyslet; na co prostě nestačí?

6 0
možnosti
JC

Mám pocit, že ať udělá nebo neudělá Zeman cokoliv, vždy se najde kritik.

3 1
možnosti
VV

To je snad normalni a plati pro kazdeho, ne?

7 0
možnosti
AR

Nedivím se, že v Beskydech je už Zeman považován za poseroutku.;-D;-D

6 2
možnosti
Foto

Na diskuse se Zemanem nejsem zvědavá. Vy snad ano? Proč, proboha?

2 0
možnosti
Foto

Vy nemáte ráda grotesky? ;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik