Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J83a27n58a 56M23a57j57o94v32á

22. 12. 2017 1:09

tohle o vaření snad ani nikdy nebylo.

0 0
možnosti
MV

bulvar to byl vzdycky

0 0
možnosti
Foto

Prostřeno není o těch, co umí vařit, ale o těch, co vařit neumí.

0 0
možnosti
NM

...;-O když je dnes všechno jen a jen o penězích;-O!!!!

0 0
možnosti
MB

Princip TV je stále stejný - cosi nabídnout a přes sledovanost pak uplatnit čas reklam = svých přímů. Pak možno i manželku vyměnit, odsoudit s Barbarou, něco vařit, nebo se realitně uzavřít do prostoru. Je zřejmé, že pokud by tam účinkovali běžní lidé - tak by to nikoho nezaujalo. Já bych se domáhal svého místa v koutku, pil kávu a něco četl ... Pak zajímavé - Zcela submisivně - dupo vlezlý gen. ředitel Soukup - a překvapivě moudře a lidsky vystupující Musil v pořadu problemových párů a osudů ... Prima, už v tom braku i předbíhá Novu ! ... :-)

1 0
možnosti
PK

No každý problém se v privátní TV zúročí v její prospěch,tedy ve zvýšení sledovanosti a pokud se tak nestane v případě ,,Prostřeno", tak to jistě klapne v dslším exkluzivním pořadu,,Já Kájinek" a tak nechte si chutnat s Primou;-O

2 0
možnosti
MB

Pořad s Kájínkem, je prznení duše národa. Opravdu si nehraji na mravokárce - nicméně to je již za čarou - sledovanost o tom svědčí. Neřeším amnestii - jeho skutečné provinění. On dnes žije z dříve naloupeného, jméno jako obchodní značka - bombony ... Chápu, kdyby byl nabídnut příběh např. živnostníka z 50 let, podobně poškozeného totalitou - Koho to zaujme !? Těžko, zde vychovávat děti ... :-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik