Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
Foto

Antidopingová kontrola přešla do opačného extrému. Dříve se nic neřešilo a každý mohl zobat co chtěl, dnes musí poslat každé kapky na kašel nebo do očí na chemický rozbor, jestli to neobsahuje látky, které jsou na indexu. Jsem přesvědčený, že i kdyby toho použil každý den litr, nedostane do sebe množství účinné látky, které by mu jakkoli dokázalo pomoct.

0 0
možnosti

Kdyby to byl Rus tak je okamžitě vyloučený. U ChF se bude diskutovat měsíce jestli na nvojnásobné astma měl právo dvojnásobné užívání léků. Není to tak dlouho kdy na Tour byl italský tým zfetovaný snad i s doktorem. Přemýšleli že celý Tour zstaví. Co myslíte, jak to skončilo? Ticho po pěšince.

3 0
možnosti
Foto

Tak další.....odsoudit jako Amstronga;-€Rv!!!!!!

0 0
možnosti

Jedinej kdo na cyklozávodech v něčem nejede je tak maximálně pes někoho z technickýho doprovodu. Nevím proč se to nepovolí. Byl by pokoj.

5 1
možnosti

Vrcholový sportovec potřebuje pro úspěchy pár hodně dobrých chronických nemocí. Kdo je zdravej, má smůlu.

5 0
možnosti

Za Totáče bylo téměř pravidlem, že "vrcholoví" sportovci měli modrou knížku.

0 0
možnosti

Škoda, že to není Rus.

9 0
možnosti

Mezi vrcholovými sportovci je to samý astmatik. Stačí se podívanou na biatlonisty Norska. Jeden astmatik vedle druhého :-P

14 0
možnosti

Proč jenom Norsko? Co naši?

4 1
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik